Hamarosan megjelenik a Crowfall, a Kickstarter egyik legsikeresebb MMORPG-je

Szerző: Pafry | 2021. June 07. | hír | 0 hozzászólás

A Crowfall először még 2015-ben tűnt fel az egyik legnagyobb közösségi finanszírozó platformon, a Kickstarteren, és már akkor rövid időn belül sikerült 1,8 millió dollárt összeszednie, mivel ambíciózus projektnek ígérkezett. Tavaly januárban kapott a fejlesztés új lendületet, amikor is egy nagyobb, 11,7 millió dolláros összeggel szálltak be különféle befektetők, hogy a játék teljesen elnyerhesse a kívánt formáját. Egy tavaly augusztusi zárt béta után pedig a fejlesztő ArtCraft Entertainment közzétette a végleges megjelenési dátumot.

A megjelenés már itt van a sarkunkban, ugyanis a Crowfall július 6-án startol el teljes egészében. A játék más lesz, mint a hagyományos PvP MMO-k, ugyanis itt különböző kampányra épülő játékmenetet kapunk. Ezek mindegyike más-más térképeken fog zajlani sajátos szabályrendszerrel és egy meghatározott időlimittel.

Mi az istenek egy halhatatlan szolgálójának - egy Crow-nak - a bőrébe bújunk, hogy más bajnokokkal szembeszállva küzdjünk meg a dicsőségért, tapasztalatért és minden olyan ritka ereklyéért, amelyet ki tudunk menekíteni, mielőtt a világ megsemmisülne. Miután egy kampánynak vége, fogjuk a karakterünket, a megszerzett felszereléseket, és már mehetünk is a következő világba. A fejlesztők kiemelték, hogy természetesen lesznek olyan világok, amelyeknél nem lesz időlimit, ezek szolgálnak majd egyfajta lobbiként, mint ahogyan az MMO játékoknál megszokhattuk, és ahol megpihenhetünk két küldetés között.

A Crowfall zárt bétája továbbra is zajlik, és a végleges megjelenésig itt fel is lehet iratkozni rá, a korai kiválasztás reményében.

Crowfall
Crowfall
Crowfall
Megjelenés: 2021. July 06. (PC)
Műfaj: MMORPG
Fejlesztő: ArtCraft
Hozzászólások
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást. Légy te az első hozzászóló!


Elfelejtett jelszóRegisztráció