Hamarosan elrajtol a 2024-es Steam Nyári Vásár

Szerző: xoki | 2024. June 26. | hír | 4 hozzászólás

Ideje felkészítenetek a pénztárcátokat a Steam közelgő nagy szezonális vásárainak egyikére, a Nyári Vásárra, amely idén is rengeteg jobbnál jobb akcióval várja a felhasználókat.

Az évente megrendezett esemény a PC-s játékosok álma, hiszen rengeteg címet kínál lenyűgözően alacsony áron. A tervek szerint holnap, június 27-én 19:00 órakor fog elrajtolni, és július 11-én, 19:00 órakor ér majd véget a kéthetes leárazás.

A Steam hivatalos X (korábban Twitter) fiókján közzétett teaser közelebbi képet adott a játékosoknak, hogy pontosan mely játékoknál számíthatnak komoly akciókra. Például a Rain World, a Palworld, az iRacing, a Disney Dreamlight Valley, a Supermarket Simulator, a Manor Lords, a Stellaris, a The Planet Crafter, a Content Warning, a Party Animals, a Roboquest és a Batman: Arkham Knight mind rendkívül olcsón a tiétek lehet. A Valve egy külön szekciót is létrehozott a 90-95%-os kedvezményt kapó játékok számára.

A Nyári Vásár bejelentése mellett a Valve a Steam Deck árait is csökkentette. A Steam Deck LCD 64 GB-os és 512 GB-os kiadásai mostantól 15% kedvezménnyel kaphatók július 11-ig.

Hozzászólások: 4
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
bukta2 avatar
,,tervek szerint holnap, július 27-én 19:00 órakor fog elrajtolni"

Kis baki,előfordul.
0
0
0
0
💬 1
MoonW avatar
@bukta2: Köszi, javítottuk!
1
0
0
0
no avatar
Meg igy is inkabb Asus Rog Allyt vennek , hiaba olcsobb lesz a Deck is, akkor is jobb , foleg hasznaltan mar 2,5 ev garival adjak 170 K. ert is.
0
0
0
0
💬 1
Legendrush27 avatar
@Dpoci: Jogos én is arra várok, hogy a Rog Ally 130 alá menjen használtan és be is húzom, ha addigra nem derül ki semmi az Xbox kézi konzolról vagy egy új PSP-ről.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció