Gamescom 2023: nem vadonatúj projektekre helyezik a hangsúlyt

Szerző: xoki | 2023. August 17. | hír | 1 hozzászólás

Az iparág egyik legnagyobb, évente visszatérő eseményei közé tartozik a Gamescom, ahol több különböző stúdió újdonságairól és meglévő projektjeiről kapunk friss híreket.

A Geoff Keighley által megszervezett Opening Night Live Kick-off minden évben kitűnik a tömegből, de most, kevesebb mint egy héttel az augusztus 22-én esedékes bemutató előtt Keighley kissé mérsékelte a nézők elvárásait: az idei show nem vadonatúj projektek bejelentéséről fog szólni.

A VGC-nek adott interjú során több téma is felmerült, köztük a show közönsége, logisztika és még sok más. A legérdekesebb viszont Keighley alábbi kijelentése volt:

Ez egy izgalmas show lesz, új betekintésekkel számos bejelentett, hamarosan megjelenő játékba, mint például az Alan Wake 2 és a Black Myth Wukong. Az idei ONL nem vadonatúj projektek bejelentéséről szól, hanem inkább arról, hogy a rajongókat friss információkkal lássuk el a következő évben megjelenő legnagyobb játékokról.

Ugyebár Keighley évente több eseményt szokott szervezni - például Summer Game Fest, The Game Awards és értelemszerűen az Opening Night Live -, szóval teljesen érthető, hogy nem minden bemutatót tudnak új és izgalmas bejelentésekkel telepakolni.

Az Alan Wake 2 és a Black Myth Wukong jelenléte már garantált, miközben a fenti kijelentés egyáltalán nem zárja ki vadonatúj projektet bejelentésének lehetőségét sem, viszont csak néhány világpremierre számíthatunk, a show legnagyobb részét az ismert címek népszerűsítésével fogják kitölteni.

Hozzászólások: 1
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
bukta2 avatar
Végülis annak nincs is sok értelme h mutatnak vmit és rá 5 évre jelenik csak meg...bár a GTA VI-ot nagyon várom már...
1
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció