FIFA 22 - egy új online élmény a focirajongóknak!

2021. November 17. | Szponzorált tartalom

A FIFA 22 nagy előrelépés a FIFA 21-hez képest, miközben kiemeli az új játékmenet előnyeit. Új technológiát vezettek be a HyperMotion nevű játékba, amely egyedi hangulatot kölcsönöz a pályának, a játékosok mozgása még soha nem tűnt ennyire valósághűnek. Emellett különböző támadótechnikákat tudunk használni. A karriermód segítségével pedig megélhetjük fociálmainkat, amint megalapítjuk, majd sikerre vezetjük a csapatunkat. Alább összefoglaljuk a játék lényegét és reméljük, hogy hozzájárulunk ahhoz, hogy a legjobb verziót tudja megvásárolni.

Melyik a legjobb FIFA 22 játékverzió?

Az ismert online boltok széles kínálatában három verzió közül választhatunk. PS 4 (21 ezer forint), Xbox Series X (24 ezer forint) és PC-s (19 ezer forint) FIFA 22 játék. Az utóbbi kettő platform játékmenete nagyjából megegyezik, inkább az árban vannak eltérések.

PS4 és PC – egy FIFA 22 élmény, de különböző platform

A kreativitás és a labdairányítás új játékmódokkal és kispályás játékmenettel egészül ki, valamint a Pro Clubs módnak köszönhetően saját csapatot hozhatunk létre. Bárhogy is játszunk, egy különleges - és ami talán a legfontosabb - hiteles játék várja a felhasználót a több mint 17 000 játékossal, közel 700 csapattal és 30 ligával, köztük az UEFA Bajnokok Ligájával, a CONMEBOL Libertadores Kupával és a vadiúj UEFA Európa Konferencia Ligával – és ez csak a FIFA 22-ben tapasztalható meg.

A megújult játékmenet lényeges átalakulásokon ment át, amelyeket a FIFA 22 minden játékmódjában átélhetünk. A megújult kapusrendszer segítségével a játék legmeghatározóbb posztja most még jobb lesz a futballpályán, az új labdafizika pedig hozzájárul a passzok, a lövések és a gólok tökéletességéhez, a kirobbanó sprinttel pedig átélhető adott bajnokság leggyorsabb játékosainak sebessége.

A teljesen új kapusrendszer az intelligencia egy magasabb szintjére emeli az utolsó védelmi pontot, ennek következtében megbízhatóbb védést, illetve tapasztaltabb döntéseket engedélyez a kapufák között. A FIFA 22-ben a kapus helyezkedőprofilja a játékban megjelenő különféle kapusok játékstílusát imitálja – szemléltetve a világhírű kapusok gyors reakcióit.

A FIFA 22 a valós labdarúgásból átvett adatai, illetve a játék labdatechnikáját a valósághűség egy új dimenziójára emeli. A különleges sajátosságok, mint például a sebesség, a csavarás, a légellenállás, a léghuzat, a talajsúrlódás és a gördülő ellenállás következtében minden érintés, levétel, lövés, röpte, passz és csel olyan, mintha egy igazi labdát használnánk.

Újdonságok az Xbox Series X változatban

Az EA SPORTS FIFA az új generációs konzolokon érhető el csak erre a platformra kifejlesztett technológiája. A HyperMotion két másik fejlesztést ötvözve forradalmasíthatja a focirajongók futballjátékélményét. Ejtsünk néhány szót a mérkőzés rögzítésről és az úgynevezett gépi tanulásról.

  • Az Xsens szabadalmaztatott mozgásrögzítő szoftver, amely mozgás rögzítésére, monitorozására és áttekintésére szolgál. A felhasználók bárhol, bármilyen környezetben, teljes megbízhatósággal rögzíthetnek. Ennek alapján az Xsens-ruhák segítségével most először lehet elmenteni egyszerre 22 profi labdarúgó játékát és ami lényeges, egy időben.
  • Gépi tanulási mód: Az élvonalbeli és szabadalmaztatott gépi tanulási algoritmus akár 8,7 millió képkocka fejlett mérkőzésfelvételből tanulhat, majd real-time animációkat alkot, hogy a futballpályán is a valósággal teljesen egyező szituációkat hozzon létre.

Vásárlás előtt

Elmondhatjuk, hogy igen nagy a választási lehetőség futballszenvedélyünk kielégítésére, azonban arra figyeljünk oda, hogy milyen rendszerrel rendelkezünk és hosszabb távon melyiket tudjuk kihasználni. Érdemes tehát alaposan körülnézni az online boltok kínálatában, a Playstation 5-ös típus például drágább (30 ezer forint), de ez a legújabb a piacon. Egy biztos, a valósághű, interaktív és gördülékeny játékélményt a FIFA 22 biztosítja számunkra.

FIFA 22
FIFA 22
FIFA 22
Megjelenés: 2021. October 01. (PC)
Műfaj: Sport
Fejlesztő: EA Bucharest, EA Canada


Elfelejtett jelszóRegisztráció