Felfedték az Everspace 2 új megjelenési dátumát

Szerző: xoki | 2021. January 06. | hír | 0 hozzászólás

A Rockfish Games egy sikeres Kickstarter kampányon van túl, hiszen körülbelül 620 000 dollárt szedtek össze az Everspace 2 elkészítésére. Sajnos a megjelenéssel kapcsolatos terveik már nem zajlottak ilyen jól, hiszen a korai hozzáférésű játékot kétszer is elhalasztották.

Az Early Access megjelenést először a koronavírus okozta helyzet miatt voltak kénytelenek elcsúsztatni, ezt követően pedig a Cyberpunk 2077 miatt. Ugyebár a CD Projekt Red november helyett december 10-én adta ki a játékát, amellyel egyik fejlesztő sem szerette volna felvenni a versenyt, szóval többen is az év eleji megjelenés mellett döntöttek inkább.

Szerencsére már nem kell sokat várnunk az Everspace 2-re, ugyanis a Rockfish Games elárulta, hogy január 18-án végre elérhetővé válik legújabb játékuk. A korai hozzáférésű verzió legalább 25 óra játékidővel várja a rajongókat. A játék természetesen még nincs kész, ezért a teljes megjelenésig mindössze 38 euróért tudjátok beszerezni a Steamen vagy a GOG-on. A tervek szerint az Early Access 12-18 hónapig tart majd, vagyis a teljes verzió valamikor 2022 első felében fog érkezni.

Everspace 2
Everspace 2
Everspace 2
Megjelenés: 2021. January 18. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték, Szimuláció
Fejlesztő: ROCKFISH Games
Hozzászólások
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást. Légy te az első hozzászóló!


Elfelejtett jelszóRegisztráció