Felfedték a Steam következő nagy leárazásainak időpontjait

Szerző: xoki | 2023. September 26. | hír | 3 hozzászólás

Korábban a Valve mindig próbálta titokban tartani a Steam nagy leárazásainak időpontjait, de az utóbbi években a vállalat sokkal nyitottabban áll hozzá a dologhoz. A Steam fejlesztői oldalán nyilvánosságra is hozták a következő hat hónapban esedékes leárazások és fesztiválok ütemtervét.

A legfontosabb szezonális leárazások mellett a Steam Festek pontos dátumait is felfedték. Ezek különböző műfajra fókuszáló események, melyek során többek között új játékok demói, és fejlesztői élő közvetítések társulnak a leárazások mellé.

Íme a teljes ütemterv:

SHMUP Fest: szeptember 25 - október 2.
Next Fest: október 9-16.
Return of Steam Scream Fest (Halloween): október 26 - november 2.
Őszi leárazás: november 21 - 28. (nagy szezonális kiárusítás)
Téli leárazás: december 21 - 2024. január 4. (nagy szezonális kiárusítás)
Capitalism and Economy Fest: január 8 - 15., 2024.
Pirates vs. Ninjas Fest: január 22 - 29., 2024.
Next fesztivál: február 5 - 12., 2024.
Remote Play Together: február 12 - 19., 2024.
Dinos vs. Robots Fest: február 26 - március 4., 2024.
Tavaszi leárazás: március 14 - 21., 2024. (nagy szezonális kiárusítás)
Deckbuilders Fest: március 25 - 2024. április 1.

A fenti dátumok ismeretében előre megtervezhetitek a játékvásárlásaitokat. Mivel havonta rengeteg cím válik elérhetővé, illetve az új játékok árai egyre csak nőnek, így nagyjából behatárolhatjátok, hogy mikor tudtok hozzájutni bizonyos címekhez, ha a megjelenéskor nem volt lehetőségetek beszerezni valamit.

Hozzászólások: 3
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
xCube avatar
Kíváncsi leszek, hogy mikor lesz legközelebb Steam Deck leárazás. Karácsonyra vagy platformújítást, vagy egy Deck -et tervezek "meglepetésként" magamnak.
3
0
0
0
💬 2
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
@xCube: Nalam uj projektor, + 1 uj monitor van betervezve az uj 4070-es video karim melle. A monitor tuti, van konkret otletem, a projektort nem sietem el mert abban a kat.-ban/ minosegben amit szeretnek, nem olcsoak.

Nekem vhogy az utazas kozbeni jatek nem jott be annyira sohasem, illetve otthon meg a nagy kepernyot dijazom, igy a Steam deck tovabbra is felejtos reszemrol... Bar, ha lesz majd meg 1 evtizeden belul vmi meg komolyabb verzioja, lehet levalthat 1 laptopot is teljes mertekben, sok teren
0
0
0
0
xCube avatar
@HeyJoe-PCRPG-HUN: Megértelek, ezek is jó tervek. Nekem a projektor a kollégista idők óta nem izgatja a fantáziámat, a fő monitorom ugyan koros, de teljesen elégedett vagyok vele, majd idővel egy hasonló méretű OLED -re fogom cserélni de nem hajt a tatár.
Ami a kézikonzolokat illeti szinte két kezemen meg tudom számolni, hogy mikor használtam bármelyiket is a gyűjteményből tömegközlekedési eszközön (mivel repülésen kívül alig tömegközlekedek). Első sorban akkor kerülnek a kezembe, amikor lefekszek, de még annyira nem vagyok álmos és csapatok még egy tíz - húsz percet a Switch -el, vagy hétvégén, amikor nem kell kikelni rögtön az ágyból a munka miatt, ergo erősen casual jellegű a használat, a Deck -et is az indie címek miatt venném első sorban. Volt konzolom és PC -m is a hálószobában, de azzal nem voltam kibékülve, egy kézi konzolt szimplán leraksz ha elálmosodtál, egy PC -t vagy konzolt viszont ki kell kapcsolni a TV -vel egyetemben. Vannak olyan alkalmak is, amikor kiülök a teraszra és ott játszok egy kicsit.
2
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció