Élőszereplős feldolgozást kap a Cyberpunk

Szerző: xoki | 2023. October 08. | hír | 10 hozzászólás

A Cyberpunk: Edgerunners című anime rendkívül nagy sikert ért el, melynek köszönhetően a Cyberpunk 2077 népszerűsége is jelentősen megugrott. A CD Projekt Red nemrég kiadta a játék utolsó nagy frissítését, illetve a Phantom Liberty kiegészítőt, de ez nem jelenti azt, hogy meg kell várnunk a Cyberpunk 2077 folytatását - amely hivatalosan is készülőben van -, hogy többet láthassunk Night Cityből.

A Cyberpunk: Edgerunners után a CD Projekt Red az Anonymous Content nevű produkciós céggel állapodott meg egy élőszereplős Cyberpunk projektet illetően. Az Anonymous Content olyan sorozatokon dolgozott, mint a True Detective és a Mr. Robot, illetve olyan hollywoodi filmeken, mint a The Revenant.

Az élőszereplős feldolgozáson még csak most kezdtek el dolgozni: például még forgatókönyvírót is keresnek. Értelemszerűen ez azt jelenti, hogy jelenleg lehetetlen megmondani, mikor fog megvalósulni ez a projekt, de elég nagy az esélye annak, hogy még a Cyberpunk 2077 folytatása előtt látni fogjuk.

Hozzászólások: 10
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Omis avatar
Szerintem jó volt régen is és most még jobb.
0
0
1
0
💬 1
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
@Omis: Ennyi, csak ugye kb. aki elejetol fogva mellefogott a vasarlasanal, azaz ugy vette meg hogy goze sem volt pontosan milyen mufaj+stilus a jatek, azoknak 9999 patch utan sem fog jobban tetszeni. Meg persze azt nem birjak meg felfogni hogy van aki igenis birja a jatekot, mert pontosan ilyen jatekot szeretett volna igenis jatszani. Mi, paran mar csak ilyenek vagyunk a merhetetlenul csalodott/fikazgatos fogyik helyett akik 3 ev utan is ugyanazt szajkozzak meg, ahelyett hogy tovabb birtak volna mar lepni/lapozni, aztan talaltak volna mar maguknak ennyi erovel + ennyi ido alatt 1 hozzajuk jobban passzolo jatekot.... De hat hagyjuk oket forogni csak maguknak, mi meg elvezzuk addig is a C2077-t. ;) :)))
0
0
0
0
no avatar
Cyberpunk 2077 nek a folytatása = cyberpunk 4077 ( és 2023 a kezdett így tehát, ahogy avval is haladtak és annyi a hiba vele mint egy tál salátával kb 2100 ra készen lesz amikor már a holdon élünk vagy a marson. )
0
0
0
1
💬 7
Doge avatar
@android123: Eltelt 3 év, a játékot már 1 év alatt helyrepofozták, azóta kapott egy DLC-t és mindenki imádja aki játszik vele, de még mindig vannak ilyen agyhalottak, mint te akik, mint a jól betanított papagáj, ugyanazt mondjátok.

“Avval”, édes istenem…
5
0
2
1
bigfooot avatar
@Doge: Nyilván anno is a konzolosokon kívül azok szidták akik ki se próbálták, én anno megjelenéskor nyomtam végig, pár kisebb bugon kívül más probléma nem volt a játékkal, közben egy rohadt jó kis gamet raktak össze
0
0
0
0
Izi-ke avatar
@bigfooot: Az tök jó, mert NÁLAM az összes bug jelen volt, kezdve Jackie átmegyek a liftajtón csak mert ilyen kemény vagyok, túl a konkrétan lukas épületig aminek az oldalán kimászhattál a világból, egészen a holdig repülök mert be akartam mászni egy ablakon, megjelenéskor. Az hogy NÁLAD pár kisebb bug volt nem jelent semmit, biztos amiatt a pár bug miatt kért bocsánatot a fejlesztő/kiadó és adták vissza a pénzeket embereknek...

2.0-val sikerül rengeteget javítaniuk, de még minding nem tökéletes és nem is lesz az, mert tökéletes játék nincs. PL-ben is van jó pár bug, amit majd szépen kijavítanak. Nyilván koránt sem olyan rossz a helyzet mint megjelenéskor, de azért ne kelljen már mindenkinek egyből odáig meg vissza lenni csak mert nálad nincs semmi probléma.
0
0
1
0
bigfooot avatar
@Izi-ke: Akkor annál a játéknál a szerencsések közé sorolom magam, mert ezeket mind megúsztam, de pl a Last of us pc nél tobb hetet kellett várnom mire tudtam vele úgy játszani, hogy nem crashelt ki az asztalra 2percenkent miközben jó sokan tudták nyomni az első patch után is.
Egy szóval se írtam hogy odáig kéne lenni, csak picit általánosítva fogalmaztam az akkori szitut, hogy sok komment volt olyan emberektől akik csak így bebofogtek a CP re, anélkül hogy kipróbálták volna, illetve arra is gondoltam, hogy osszesegeben jó játékot csináltak, ami üde szintfolt volt a sok róka bőr /futoszalag játék között
0
0
0
0
no avatar
@Doge: Tényleg azt mondod nincsen vele hiba meg minden? Akkor egy eléggé el *** egy ember vagy te hogy ezt mondod. Mert mindenkit akit néztem hogy végig játsza ugyan úgy csak a hiba van vele nem életbe ölő buggok de vannak. És a dlc kit érdekell a játék maga nem lett jobb csak hozzá adtak egy + tartalmat amivel a főhösnek semmivel se lesz jobb mert bármit választ az csak rossz. És 3 év eltelt és 1 év alatt pofozták helyre? Elég beteg.
1
0
0
0
Ayistion avatar
@android123: Huhh testvér, ezt google fordítóval írtad?
0
3
0
1
Doge avatar
@Ayistion: 12 éve tagja az oldalnak a srác, 26 éves budapesti, de a fogalmazása egy óvodáséval vetekszik. Komolyan nem tudom mit akart kihozni ebből, pedig szakterületem a retardáltakkal való kommunikálás.
1
2
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció