Elhalasztották a Halo Infinite kooperatív módjait

Szerző: xoki | 2022. March 07. | hír | 0 hozzászólás

A Halo Infinite korai bemutatója nem igazán nyerte el a rajongók tetszését, ezért a fejlesztőcsapat extra idő befektetésével próbálta teljesíteni az elvárásokat. Bár a megjelenésre látható javulás történt, a játék így is sok kritikát kapott a co-op kampány és a Forge módok hiánya miatt. A hónapok múlásával a negatív visszhang is folyamatosan nőtt, mivel a többjátékos módhoz alig érkezett komolyabb tartalom.

Májusban, a második szezon indulásával kellett volna megoldódnia a legtöbb problémának, de úgy tűnik, kénytelenek leszünk tovább várni az érdembeli új funkciókra. A fejlesztők állítólag jól haladnak a projekttel, de több időre van szükségük, hogy az elvárt minőséget tárhassák a rajongók elé. Múlt héten a 343 Industries fejlesztői blogjában felfedte, hogy a co-op kampány nem fog elérhetővé válni május 2-án, a Season 2 rajtjakor. Ez magába foglalja a helyi osztott képernyős, illetve az online co-op módot is.

Május eleje helyett a második szezon későbbi szakaszában számíthatunk a co-op élményre, míg a többjátékos/kreatív mód, a Forge valamikor a Halo Infinite Season 3 folyamán válik majd elérhetővé.

Halo Infinite
Halo Infinite
Halo Infinite
Megjelenés: 2021. November 15. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: 343 Industries
Hozzászólások
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást. Légy te az első hozzászóló!


Elfelejtett jelszóRegisztráció