Egyetlen bányászprogram sem támogatja az Intel Arc Alchemist GPU-kat

Szerző: xoki | 2022. July 27. | hír | 3 hozzászólás

A bányászok közül néhányan már hozzájutottak az Intel Arc Alchemist asztali grafikus kártyákhoz, de úgy tűnik, egyelőre egyetlen Windows-alapú bányászprogram sem támogatja az Intel GPU-it. Emiatt nagy esély van rá, hogy megjelenéskor nem fognak azonnal lecsapni az összesre, ezzel nagyobb választékot hagyva a piacon az „egyszerű” gamerek számára.

A DJMines nevet viselő bányász és youtuber egy Intel Arc Gunnir A380 Photon kártyával próbált meg bányászni, de nem járt sikerrel. Az Intel GPU illesztőprogramot sikeresen beállította, de az általa Windows-alapú rendszeren kipróbált bányász szoftverek (NiceHash, trex, lolminer, teamreeminer) egyike sem bizonyult működőképesnek.

Ez a játékosok számára egy nagyon jó hír, legalábbis addig, amíg nem áll elő valaki egy olyan programmal, amely az Intel Arc A380 GPU-t is alkalmassá teszi a bányászatra. Senki sem számított arra, hogy ez a modell tökéletes bányászkártya lesz, de mivel egyelőre egyáltalán nem használható erre a célra, a játékosok várhatóan sokkal nagyobb készletből válogathatnak majd.

Hozzászólások: 3
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
X9K338DA avatar
Egyszer majd talán ki is találom, hogy mi lesz ebben jó a gamereknek. Lassabbnak és drágábbnak ígérkezik, mint a konkurenciája, gamer szemmel eleve egy belépőszíntű kártya, RX6500XT/GTX1650 szint, amikor épp jól teljesít magához képest.

[LINK]

És most már a bányászat sem pörög úgy, az árak szépen mennek lefelé, készletek vannak, szóval még az a lehetőség sem áll fenn, hogy ez az egyetlen, amit kapni lehet.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció