Egy kézikonzol is társulhat a következő generációs Xbox mellé

Szerző: xoki | 2024. September 25. | hír | 2 hozzászólás

A Microsoft aktuális konzolgenerációja nem teljesít kimagaslóan, ezért sokan még azt sem tartották kizártnak, hogy teljesen kilépnek majd a piacról, és a cég inkább a 3rd-party kiadóként betöltött szerepére fog koncentrálni. A konzolgyártó azonban többször is megerősítette, hogy már dolgoznak az Xbox következő generációján, és úgy tűnik, ismételten kettő konzolt kapunk, melyek közül az egyik állítólag hordozható lesz.

Phil Spencer, az Xbox vezetője az utóbbi időben sokat foglalkozott a hordozható eszközökkel, és már-már meg is erősítette, hogy a következő Xbox egy Steam Deck-szerű hordozható eszköz lesz. A Windows Central értesülése szerint az Xbox teljes gőzzel halad előre a következő konzolhardverével, miközben a különböző forrásaikra támaszkodva azt állítják, hogy az Xbox Series X utódja mellett Xbox kéziszámítógépet is kapni fogunk.

Bár sokaknak tetszik az Xbox Series S, a konzolt elég sok kritika érte az Xbox Series X-hez viszonyított teljesítménybeli különbségek miatt, amely a fejlesztők dolgát is megnehezíti. Ennek tudatában ezúttal valószínűleg nem fognak hasonlóval előállni, de természetesen még bármi megtörténhet. Mindenképpen érdekes lesz majd látni, hogy pontosan mik lesznek a Microsoft véglegesített, következő generációs tervei.

Hozzászólások: 2
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Dwight Schrute avatar
Én nem nem értem mi a gondja egy pár embernek a Series S-el. Nekem is az van és bőven elégedett vagyok vele.
0
0
0
0
💬 1
bukta2 avatar
@Dwight Schrute: Te lehet, a játéjfejlesztők már kevésbé... :)
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció