Egy eddig ismeretlen játékon is dolgozik a Guerrilla Games

Szerző: Pafry | 2021. June 29. | hír | 0 hozzászólás

A Guerrilla Games az elmúlt években a Horizon Zero Dawnnal futott be igazán, a játék elképesztő sikereket ért el PS4-exkluzívként, tavaly pedig PC-re is megjelenhetett. Már javában készül a folytatás, a Horizon Forbidden West, amely az első rész szebb, nagyobb és még inkább továbbgondolt változata kíván lenni, ám úgy tűnik, nem ez az egyetlen játék a fejlesztők tarsolyában.

Az eddig ismeretlen cím már három éve készül a stúdió berkein belül, a projekt vezetője pedig az a Simon Larouche, aki még 2018-ban csatlakozott a csapathoz, korábban pedig a Ubisoftnál ügyködött a Rainbow Six Siege-en, valamint a Watch Dogs második részén is. A szakember korábban már dolgozott a Guerrillánál, mégpedig a Killzone második felvonásán, így többen elkezdték latolgatni egy esetleges harmadik rész feltűnésének esélyeit.

Mindenesetre valami készül a stúdiónál, és könnyen megeshet, hogy visszatérnek a shooterek műfajához, ám ez egyelőre még csak találgatás, és a hivatalos bejelentésig valószínűleg még várnunk kell egy kicsit.

Hozzászólások
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást. Légy te az első hozzászóló!


Elfelejtett jelszóRegisztráció