Ebben a negyedévben jön az XDefiant

Szerző: xoki | 2024. February 10. | hír | 0 hozzászólás

Több halasztást követően úgy tűnik, végre megjelenik a Ubisoft új többjátékos lövöldéje, az XDefiant. A játék a sikeres tesztidőszakoknak köszönhetően vált népszerűvé, de sajnos a különböző csúsztatások miatt a vártnál sokkal többet kellett várni a teljes változatra.

A Ubisoft legutóbbi eredménybeszámolója során a cég megerősítette, hogy az XDefiant valamikor a jelenlegi negyedévben válik majd elérhetővé. Ez azt jelenti, hogy március vége előtt érkezik, vagyis maximum néhány hét választ el bennünket a „Season 0” rajtjától. Remélhetőleg a netkóddal és a stabilitással kapcsolatos problémákat sikeresen kiküszöbölték, és már csak az utolsó simítások vannak hátra.

Az XDefiant eredetileg egy Tom Clancy crossover lett volna, de a rajongók visszajelzései miatt a fejlesztőstúdió egy eredeti karaktereket felvonultató különálló IP-t csinált belőle. A játék körüli felhajtás a 2023-as tesztek után kezdett kialakulni, de azóta olyan lövöldözős játékok jelentek meg, mint a The Finals, így érdekes lesz majd látni, hogy az XDefiant fenn tudja-e tartani a tavalyi hype-ot.

XDefiant
XDefiant
XDefiant
Megjelenés: 2024. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: Ubisoft San Francisco
Hozzászólások
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást. Légy te az első hozzászóló!


Elfelejtett jelszóRegisztráció