Ebben a hónapban jönnek a be quiet! Silent Wings 4 ventilátorai

Szerző: xoki | 2022. July 07. | hír | 2 hozzászólás

A be quiet! már dolgozik egy pár éve a Silent Wings 4 ventilátorokon. Az első 3D nyomtatott prototípussal 2020-ban álltak elő, de már nem kell sokat várnunk, hogy a boltok polcaira is felkerüljenek.

A termékeket múlt hónapban leplezték le, miközben a rajongók már ebben a hónapban hozzájuthatnak az első példányokhoz. A Silent Wings 4 és Silent Wings 4 Pro ventilátorokat úgy tervezték meg, hogy kiváló légáramlást biztosítsanak hűtőbordák és radiátorok esetében, de gépház ventilátorként is megállják a helyüket. A sebességük 3000 RPM is lehet, miközben a felhasználó döntheti el, hogy a maximális teljesítményt vagy a csendes működést választja.

A Silent Wings 4 igazából a magas RPM ellenére is csendes tud maradni a hagyományos hűtőkhöz képest. A ventilátorok 6 pólusú motorral vannak felszerelve a kisebb energiafogyasztás és vibráció érdekében, illetve rezgéscsillapítóval is rögzíthetők a gépházra. A Pro modelleken a sebességet szabályozó, PWM profilok közötti váltásra szolgáló kapcsoló is található.

Íme az összes modell, valamint azok ára és maximális sebessége:

Hozzászólások: 2
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
MrApollo avatar
Hmmm 32x410 egy ventiért, nemrossz:D Must have kategori
Emlékszek a régi szép időkre mikor egy valamire adó gépbe kb egy közepes/jó minőségü cpu hütés volt ennyi és akkor is soknak gondoltuk:D
0
0
0
0
Larten avatar
Nekem meg a jövő héten hozzák ki az új blu ray tokomat, mert a kutya ráült és berepesztette. Kb annyira érdekes fejlemény ez is :D
0
1
0
3


Elfelejtett jelszóRegisztráció