Menu
E3 2019: idén ismét visszatér a PC Gaming Show
Szerző: xoki, 2019. április 02., hír

Az idei E3-on ismét megrendezésre kerül a PC Gaming Show, amelyet bárki élőben követhet majd június 10-én este 7 órától.

Tavaly 1,9 millióan nézték élőben az előadást. 2019-ben az ötödik PC Gaming Show kerül megrendezésre, amely remélhetőleg több szempontból is felülmúlja majd a tavalyit. Mint mindig, most is sok PC-s játékról rántják majd le a leplet, illetve valószínűleg különböző hardverekről is esik majd néhány szó.

Az olyan játékok, mint a League of Legends vagy a Dota 2 fektették le az alapokat a modern kompetitív játékok előtt, így több e-sport játék és rendezvény, valamint új kompetitív élmények jöhettek létre. A VR is újra népszerűvé vált, amely arra ösztönzi a játékosokat, hogy a lehető legerősebb konfigurációkat állítsák össze. Mindezek mellett természetesen nem szabad megfeledkezni a remek indie játékokról sem. A japán fejlesztők és kiadók is ráeszméltek, hogy a PC gaming él és virul, ezért az utóbbi időben egyre több és több keleti játék is elérhetővé vált a platformon.

A korábbi bemutatók nagy részét az indie játékok töltötték ki, de egyre több fejlesztő és kiadó dönt a PC mellett, így reméljük, idén több nagyobb stúdió játéka is jelen lesz az eseményen. A PC Gaming Show élőben követhető lesz a PC Gamer Twitch csatornáján, illetve a Facebookon és YouTube-on is, valamint, ahogy minden éven, a Gepigeny.hu-n is. Friss információkat pedig ezen az oldalon találhattok.

Ajánló
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást. Légy te az első hozzászóló!


Lite versions: