Menu
Diablo 3: hamarosan elrajtol a 18. szezon
Szerző: xoki, 2019. augusztus 18., hír

Néhány nap múlva elrajtol a Diablo 3 tizennyolcadik szezonja, ezért a Blizzard közzétette, pontosan milyen tartalmakra számíthatnak a játékosok. Ahogy az általában lenni szokott, most is új esemény veszi majd kezdetét, ezúttal Season of the Triune néven.

A játékosok ebben a szezonban három Power of the Triune buffot kapnak. A Triune of Love 100%-os sebzésnövelést ad, a Triune of Determination elfelezi képességeink költségét, a Triune of Creation pedig lecsökkenti képességeink visszatöltődési idejét. A fejlesztők állítása szerint ezúttal valami teljesen mást szerettek volna hozzárakni a játékmenethez, ezért is kaptuk ezeket a buffokat, amelyek a játék legelejétől kezdve egészen a 70-es szintig megváltoztatják majd a játékmenetet, hiszen fontos lesz a pályán többet mozognunk, ha előnyre akarunk szert tenni.

A játékban található cuccokkal kapcsolatban rengeteg változás várható, ezeket mind elolvashatjátok a hivatalos oldalon. Az egyik legkiemelkedőbb talán az új legendás Legacy of Dreams gem. Amennyiben nincs set bónuszotok, minden legendás cucc 3,75%-kal megnöveli a sebzéseteket, valamint 2%-kal csökkent minden sebződést. Természetesen új kozmetikai cuccokat is kapunk, és a Conquestek sem maradnak el. Ezek részletes leírását mind megtalálhatjátok a korábbi linkre kattintva.

A Diablo 3 tizenhetedik szezonja augusztus 18-án ér véget, a tizennyolcadik pedig augusztus 23-án veszi majd kezdetét.

Ajánló
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást. Légy te az első hozzászóló!


Lite versions: