Computex 2022: kiderült az Nvidia előadásának időpontja

Szerző: xoki | 2022. May 16. | hír | 0 hozzászólás

Néhány nap és itt a Computex, az Nvidiának pedig úgy tűnik, elég nagy szerepe lesz az idei eseményen. A cég felfedte előadásának részleteit, melyek szerint a játékosoknak és a tartalomgyártóknak szánt legújabb termékeket és technológiákat fogják leleplezni.

A május 23-án, reggel 6:00 órakor kezdődő bemutató alatt az Nvidia több magasabb rangú tagja is színpadra áll majd, köztük Jeff Fisher, az Nvidia GeForce vezető alelnöke is. Ő volt az, aki a 2022-es CES-en lerántotta a leplet az RTX 3090 Ti-ről, és ebből kiindulva valószínűleg ezúttal is láthatunk majd néhány új grafikus kártyát, illetve új szoftverfunkciókat.

Május 25-én egy másik bemutatóval is készül a cég. Az „A New Era of Digital Twins and Virtual Worlds with NVIDIA Omniverse” névre keresztelt prezentáción Richard Kerris, az Omniverse fejlesztői platform alelnöke megvitatja majd, hogy a cégek mit tudnak tenni az Nvidia 3D szimulációs eszközeivel. A mesterséges intelligencia sem marad el: ezúttal arról lesz szó, hogy a technológia milyen előnyöket jelent a vállalkozások számára.

Az AMD szintén megtartja majd szokásos előadását, ahol ismételten Dr. Lisa Su fog prezentálni, ugyanazon a napon, mint az Nvidia.

Hozzászólások
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást. Légy te az első hozzászóló!


Elfelejtett jelszóRegisztráció