Computex 2021: a hónap utolsó napján tart előadást az Nvidia

Szerző: xoki | 2021. May 21. | hír | 0 hozzászólás

Az Nvidia bejelentette, hogy a 2021-es Computexre tervezett előadásukra a folyó hónap utolsó napján fog sor kerülni, ahol elsősorban gamingre és az adatközpontokra fókuszálnak majd.

Az AMD és az Intel után az Nvidia is felfedte a digitális előadásának időpontját, amely során a GeForce divízió vezető alelnöke, Jeff Fisher és az Enterprise Computing fejese, Manuvir Das lesz hallható. Jeff Fisher volt az, aki a 2021-es CES-en a különböző gaming technológiák mellett leleplezte az Nvidia GeForce RTX 3060-at, és valószínűleg most is hasonló kaliberű bejelentésekre számíthatunk a részéről. Több pletyka és szivárgás után kijelenthetjük, hogy ezek közé tartozik az RTX 3080 Ti és az RTX 3070 Ti, de olyan témák is számításba jöhetnek, mint a már meglévő technológiák fejlődése, vagy újak kidolgozása, illetve a kialakult készlethiány.

Adatközpontok szempontjából az Nvidia már részletezte nézetét, szóval a GTC 2021 után lehet, hogy visszafogják magukat, és teljesen új bejelentések helyett a már leleplezett termékeik megjelenési dátumát fogják felfedni.

Az Nvidia előadására az AMD és az Intel között fog sor kerülni május 31-én, magyar idő szerint 19:00-tól.

Hozzászólások
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást. Légy te az első hozzászóló!


Elfelejtett jelszóRegisztráció