CES 2022: a Zen 4 architektúráról is mesélni fog az AMD

Szerző: xoki | 2021. December 23. | hír | 0 hozzászólás

Antony Leather (Forbes/CrazyTechLab) egy exkluzív interjút készített az AMD műszaki vezérigazgatójával, Mark Papermasterrel, aki megerősítette, hogy a 2021-es CES-en a Zen 4 architektúráról is mesélni fognak. Ettől függetlenül elsősorban a 3D V-Cache-es Zen 3 architektúrára fognak fókuszálni.

Az AMD január 4-én fogja leleplezni a következő generációs Ryzen 6000 szériás laptop termékeket, illetve 3D V-Cache technológiával érkező asztali Zen3 processzorok is itt mutatkoznak majd be, ahogy a high-end Threadripper PRO 5000 is.

A Zen 4 architektúrán alapuló processzorokra legalább 2022 harmadik negyedévéig kell várnunk, szóval emiatt csak egy minimális betekintést fogunk kapni a technológia újdonságaiba. Az interjúban Papermaster megerősítette, hogy a Zen4 biztosan szóba kerül a CES-en, de részletesebb információkra csak az év későbbi szakaszában számíthatunk. Úgy tűnik, az AMD még nem áll készen a specifikációk felfedésére, de a legfontosabb változtatásokra biztosan felhívják a figyelmünket.

Hozzászólások
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást. Légy te az első hozzászóló!


Elfelejtett jelszóRegisztráció