Bővül a Bungie stúdiójának mérete, új cím van kilátásban

Szerző: Pafry | 2021. February 19. | hír | 0 hozzászólás

A Bungie eddigi, kb. 7 800 négyzetméteres központját jelentősen kibővítik, a tervek szerint 2022 őszének végére már nagyjából 19 300 négyzetméteresre. A stúdió növekedése elsősorban azért volt esedékes, mert a fejlesztő olyan játékon is szeretne dolgozni, ami nem a Destiny.

Részben a Destiny 2 hosszú távú fejlesztése, részben viszont új irányok miatt kerül sor a bővítésre, ezzel együtt értelemszerűen a csapat bűvülésére is, hogy a későbbiek folyamán megoszthassák erőforrásaikat. A fejlesztő szerint az új helyet arra használják majd, hogy „új történeteket meséljenek el a Destiny tág univerzumán belül, valamint hogy teljesen új világokat alkossanak meg eddig be nem jelentett IP-k számára.”

A Bungie tervei szerint 2025 előtt mindenképp elő szeretnének rukkolni egy új címmel, tavaly júniusban pedig álláshirdetéseket is közzétettek, melyekben kiemelték, hogy az új cím „komikus lesz, és szeszélyes karaktereket vonultat fel.” 2018-ban pedig levédettek egy új márkanevet, ami a „Matter” névre hallgat, és talán köze lehet ahhoz a címhez, ami a stúdió berkein belül készül majd a közeljövőben.

Destiny 2
Destiny 2
Destiny 2
Megjelenés: 2017. October 24. (PC)
Műfaj: Akció, FPS, MMO
Fejlesztő: Bungie
Hozzászólások
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást. Légy te az első hozzászóló!


Elfelejtett jelszóRegisztráció