Bemutatkozott a vékonyabb PlayStation 5

Szerző: xoki | 2023. October 11. | hír | 15 hozzászólás

Idén többször is szóba került a PlayStation 5 Slim, de mivel a nyári hónapok hivatalos bejelentés nélkül teltek el, sokan úgy gondolták, az új konzol 2024-re fog átcsúszni. Mint kiderült, nem ez a helyzet, a Sony most, teljesen váratlanul leleplezte a PS5 új változatát, amely idén, az ünnepi szezonban válik majd elérhetővé.

Bár hivatalosan nem PS5 Slim néven fut, tényleg egy vékonyabb változatról van szó. A dizájn igazából nem sokban tér el az eredetitől, de nagy újdonságnak számít, hogy a lemezmeghajtó leválasztható lett. Ennek köszönhetően a vásárló pénzt takaríthat meg a PS5 Digital Edition megvásárlásával, de később szükség esetén lemezmeghajtót is beszerezhet hozzá.

Az új PlayStation 5 az ünnepi szezonban fog elérhetővé válni: lemezmeghajtóval 549,99 euróért, míg anélkül 449,99 euróért tudjátok majd megvásárolni. Mindkettő változat 1 TB-os tárhellyel fog rendelkezni. A külön megvásárolható lemezmeghajtóért pedig 120 eurót kell majd kicsengetni.

Hozzászólások: 14
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Tuhajohn avatar
Lehet decemberben meglepem magam a digitálissal. Az alap PS5 szerintem botrányosan ronda konzol lett, de ez egész jól néz ki. Hasonló, de legalább kisebb és az a vonal jól mutat rajta. Nekem tetszik, de azért a Series X szerintem a legszebb konzol a mai napig. (Most csak a kinézetükről beszélek.)
1
2
0
0
Zollee avatar
Még mindíg nem tudom felfogni hogy lehetséges az, hogy szinte nincsennek rá exklúzív címek olyanok ami már ps4-re nem elérhető, és semmilyen más platformon sem.

Eddig tudtommal a Demon Souls van csak.
Engem pont ezért édekelnek a konzolok hogy játszak azokkal a játékokkal amik csak azon érhetőek el

(Lehet nem egy kaliber, de Switchre folyamatosan jelennek meg az exklúzív címek. )
0
0
0
0
💬 4
kismadar avatar
@Zollee: Én meg azt nem értem meg, hogy miért baj egyes embereknek, hogy most már pc-re is megjelennek később ezek a jó címek? Aki akarja úgy is előbb végigjátssza PS5-ön a játékokat, attól még nem leszel hátrányban, ha más platformra is megjelenik később. 😅
0
0
0
0
no avatar
@Zollee: Sose értettem azt a szemléletet, hogy azért vesz valaki egy eszközt, mert játszhat olyannal amivel más nem.
Engem csak az érdekel, hogy ha veszek egy játékra alkalmas eszközt, akkor azon fusson minden ár/érték arányban és legyen is rajta minden ami érdekel.
1
0
0
0
santakigyo avatar
@christoferus: Mert ezt nevelték bele az emberekbe a konzolgyártók.
Generációkon át a konzol az exkluzív tartalmáról volt híres.
Ez így lenne most is, csak rájöttek minek bajlódni ha régi címeket eladhatnak mégegyszer. Ennek köszönheti a PC-s tábor a játékokat.
0
0
0
0
no avatar
@santakigyo: Hát meg igazából az is benne van, hogy régen a minőség számított és nem a mennyiség, továbbá szűkebb volt a fizető réteg, többet számított minden egyediség. Akit meggyőztél hogy a te készüléked vegye, azt legalább 3 (de inkább 5-6) évre behúztad a pénztárcájával.
Ma meg rájöttek, hogy nem tudnak annyira minőséget termelni egy-egy alkotást leszámítva és a közönség nagyobb és másabb is. A nagy bevételt hozó többség folyamatosan akar újabb és újabb terméket, ezért muszáj nyitottabbnak lenni. Már nem számít, hogy nem exkluzív, vagy nem a te gyártmányod amit eladsz a készüléken, csak az, hogy te nálad csengessenek minél többen a kasszába.
1
0
0
0
Dwight Schrute avatar
Erről az jut eszembe amikor Xbox 360-hoz lehetett kapni HD DVD külső meghajtót 😁 (igaz az csak multimédia tartalomhoz volt jó)
0
0
0
0
💬 2
xCube avatar
@Dwight Schrute: Nekem is van egy, de csak a rend kedvéért 😂 .
0
1
0
0
Dwight Schrute avatar
@xCube: Kíváncsi vagyok, ebből lesz e még valami Super Slim változat a jövőben, pl tolóajtós Blu-ray meghajtóval a tetején, amit lehet csapkodni mint a disznóól ajtót😁.
0
0
0
0
santakigyo avatar
Na, itt már mertek belerakni 1 terra tárhelyet. Nemsemmi 😀
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
2
0
0
💬 4
Quadgame94 avatar
Persze, direkt csinálták. Már akkor is tudtak volna ilyet de neeem. Smh
0
0
0
0
alratar avatar
@Quadgame94: Nem hiszem.
A hűtést nyirbáltàk meg elsősorban, ez meg egy folyamat része. Ki kellett azt kísérletezni, hogy meddig mehetek le.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció