Az Nvidia RTX 4090 GPU ijesztően jó jelszavak feltörésére

Szerző: xoki | 2022. October 25. | hír | 2 hozzászólás

Az Nvidia RTX 4090 valóban egy generációs ugrást kínál teljesítményben, amennyiben a legjobb PC-s játékok futtatásáról van szó, ellenben egy baljósabb feladat elvégzésében is kimagaslóan jobban teljesít elődeihez képest. A legtöbb felhasználónak fel sem tűnik az ilyesmi, hiszen alapból nem is foglalkoztatja őket a téma, de az Nvidia RTX 4090 GPU ijesztően jó jelszavak feltörésére is.

Természetesen a saját PC-dben elhelyezkedő RTX 4090-től nem kell tartanotok, de a kártyára világszerte lecsaphatnak a hackerek saját aljas céljaik elérése érdekében. Egy biztonsági kutató, Sam Croley szerint az új GeForce kártya több mint kétszeres előnnyel bír az RTX 3090-hez képest. Amikor arról kérdezték, hogy a piacon megtalálható legjobb grafikus kártyának mennyi időbe telik egy nyolc karakteres jelszó feltörése, Corley azt válaszolta, hogy 368 perc, azaz 6,1 óra.

Semmiképpen se essetek kétségbe ennek hallatán, hiszen ez a hír inkább csak egy figyelmeztetés az átlagfelhasználók számára, hogy a régebbi jelszavak frissítése és azok egyedivé tétele nagyon fontos, hiszen az azonos jelszavak komoly sebezhetőség forrásai lehetnek.

Hozzászólások: 2
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
bukta2 avatar
Úgyértik,épp amelýik nem füstöl el, ugyebár...

Spoiler!
😁😁😁
0
0
0
0
💬 1
norby72 avatar
@bukta2: Ott a pont! 😁
😂😂😂
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció