Az Nvidia elhalaszthatta az RTX 3070 Ti 16GB és RTX 3080 12GB kártyákat

Szerző: xoki | 2021. December 14. | hír | 0 hozzászólás

Ha a grafikus kártyákkal kapcsolatos hírek nem lennének már eléggé lelombozóak, mindig előjön valami újabb akadály, amely meggátolja, hogy a játékosok végre megfizethető áron juthassanak hozzá az újabb modellekhez.

Az Igor's Lab saját forrásaira támaszkodva azt állítja, hogy nem fog sor kerülni a december 17-ei bejelentésekre. A gyártók szerint csak a CES-re tervezett csúcsmodell, a GeForce RTX 3090 Ti bemutatása van még napirenden, miközben a többit egyelőre félretették. Ennek oka állítólag az, hogy több elengedhetetlen komponensből is hiány van.

Az Igor's Lab forrásai szerint a GeForce RTX 3090 Ti valamennyivel a kínai újév előtt válik majd elérhetővé, míg az eredetileg január 11-ére tervezett GeForce RTX 3070 Ti 16GB jóval a holdújév utáni időszakra tolódott el. Az RTX 3080 12GB SKU szintén idén mutatkozott volna be, de az elmúlt hetekben az Nvidia oldaláról nem kaptak új információt a cég partnerei, szóval valószínűleg erre sem számíthatunk egy ideig, főleg, mivel a 10 GB-os RTX 3080-at is viszik, mint a cukrot.

Hozzászólások
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást. Légy te az első hozzászóló!


Elfelejtett jelszóRegisztráció