Menu
Az Iceborne kiegészítővel lezárul a Monster Hunter: World története
Szerző: xoki, 2019. július 04., hír

Az Iceborne lesz a Monster Hunter: World első és egyben utolsó kiegészítője, amellyel végleg lezárul majd a játék története. A Game Informer egy gyors interjút készített a Capcommal, amely során Ryozo Tsujimoto producer árulta el, hogy az Iceborne lényegében a Monster Hunter: World befejezése lesz, tehát az utolsó kiegészítő is egyben.

A játék hatalmas sikereket ért el, amely ráadásul PC-re is megjelent, ezért természetesen még nem fogják félredobni. A történet ugyan lezárul, de a jövőben rengeteg frissítésre számíthatnak még a játékosok. Az alapjáték már eddig is átesett több frissítésen, illetve számos eseményre is sor került. Ilyen volt például a Street Fighter és a The Witcher crossover. Tsujimoto és Daisuke Ichihara ezenkívül azt is elmondták, hogy a DLC félig a már megismert részeken, és félig az új területen fog játszódni.

Az Iceborne kiegészítő először PS4-re jelenik majd meg szeptember 6-án. A PC-sek kénytelenek lesznek egy kicsit tovább várni, viszont egyelőre nem tudni, hogy pontosan mennyivel később érkezik a platformra azonkívül, hogy a Capcom a téli szezonra tervezi kiadni.

A teljes interjút visszanézhetitek itt:

Ajánló
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást. Légy te az első hozzászóló!


Lite versions: