Az Epic Store állítólag rengeteg ingyenes játékkal készül az ünnepekre

Szerző: xoki | 2022. November 27. | hír | 9 hozzászólás

Az Epic Games Store minden héten meglepi a felhasználókat valamilyen ingyenes játékkal vagy játékokkal. Karácsony tájékától pedig minden évben naponta bezsebelhettünk egy-egy játékot, és úgy tűnik, ez idén sem lesz másként.

Sok játékosnak ismerősen csenghet billbil-kun neve, ugyanis a Dealabsen, napokkal a hivatalos bejelentések előtt kiszivárogtatja a közelgő ingyenes játékokat az olyan szolgáltatások esetében, mint a PlayStation+. Az esetek többségében mindig pontos információkat tett közzé, így nem meglepő módon sokan felfigyeltek legújabb hozzászólására, amely az Epic Games Store ünnepi szezonra tervezett ingyenesen bezsebelhető címeiről szól.

Tehát, ahogy az előző években, az Epic Games idén is rengeteg játékkal készül az ünnepekre. A kampány állítólag december 15. és 2023. január 10. között lesz. Ugyebár az EGS 2019-ben 12 ingyenesen beszerezhető címet adott a Holiday Games Sale részeként. 2020-ban és 2021-ben ez a szám 15-re növekedett, és amennyiben igazak a pletykák, akkor idén is hasonló számú ingyenes címet zsebelhetünk majd be. Sajnos arról egyelőre nincs információnk, hogy az Epic Games mely játékokat tervezi elajándékozni. Mellesleg jelenleg a Star Wars: Squadrons szerezhető be ingyen a platformról, ne maradjatok le róla!

Hozzászólások: 8
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Eddig egy nagy nulla amit ingyen adnak.
0
0
0
0
💬 2
sickboybzz avatar
@rozsadante: Na igen, bezzeg a sztím teletömte a fiókod aaa-s csodákkal. Az epicen legalább nem omlik össze minden játék.

Ugyanakkora amit eddig idén egész évben ingyen adtak, az hasonló színvonal volt, már nem kapunk hasonló játékokat, mint 3 éve, akár a karácsonyi napit, akár az éves heti ajándékokat nézzük. Ennek nyilván több oka van, a legfőbb a sztímmámiások epicellenessége. Kevesen jöttek át epicre, nem éri meg beletolni a pénzt. Erre sajnos a sztímes hájfej is rájött, egyre vállalhatatlanabb amit nyújtanak.
0
0
0
0
no avatar
@sickboybzz: Bruh, rajtad kívül senki nem hozta fel a sztímet, erre itt pattogsz rajtuk, biztos nem te vagy a mániás? 😂 Nyílván még azért is ők hibásak amit az epic csinál lmao
0
0
0
0
no avatar
fogadjuk hogy az epic az elavult játékokat késziti ki adni ingyen
0
0
0
0
no avatar
Tavaly a Tomb Raider trilógia volt, karácsony és új év között , asszem, már nem emlékszem
De az jó volt szerintem, tekintve, hogy nem játszottam vele...
0
0
0
0
no avatar
Mint mindíg :D Elhuzzák a mézesmadzagot az nber előtt.
0
0
0
1
xCube avatar
Kíváncsi vagyok, hogy ismét az év során kiszórt címek nagy részét fogják-e "újrahasznosítani", vagy jórészt új címek kerülnek be az ünnepi listába.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció