Arc Alchemist GPU-kat erősített meg az Intel grafikus drivere

Szerző: xoki | 2021. December 21. | hír | 0 hozzászólás

Az Intel első Arc Alchemist GPU-inak megjelenéséhez közeledve egyre több információ szivárog ki ezekről a termékekről. Ezúttal az Intel hivatalos grafikus illesztőprogramjából nyerték ki az adatokat.

Az Intel legfrissebb grafikus illesztőprogramjában öt Arc GPU-t találtak, melyek közül kettő asztali termék lesz, három pedig laptop GPU. A SYS fájlokban feltüntetett adatok megegyeznek a korábbi szivárgásokkal is, melyekben az A380 és az A350 is sokszor szerepelt. Ezek az asztali modellek lesznek, melyek valószínűleg ugyanazon a GPU-n alapulnak majd, viszont az utóbbi kevesebb EU-val érkezik.

Az A370M és A350M korábban szintén említésre kerültek már, melyek az „M” megjelölésből kiindulva laptop GPU-k lesznek. Aztán ott van még az A200M is, amelyről eddig még egyáltalán nem lehetett hallani. Állítólag ez a belépő szintű GPU Xe grafikus architektúrával készült.

Az SKU-k elnevezésében az „A” az Arc vagy Alchemist jele, és az azt követő szám fogja teljesítményben megkülönböztetni a különböző modelleket. Tehát ebből kiindulva az A200M lesz a leggyengébb, melyet az A350M és az A370M követ majd. Ez természetesen az asztali SKU-kra is vonatkozik.

Hozzászólások
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást. Légy te az első hozzászóló!


Elfelejtett jelszóRegisztráció