Menu

Apex Legends: megjött a 9. szezon, megdőlt Steamen az egy időben játszók rekordja

Szerző: Pafry, 2021. május 07., hír

Elindult az Apex Legends 9. szezonja, a Legacy, a játékosok pedig minden eddiginél nagyobb érdeklődést mutattak az új tartalmak iránt. A Steam Charts adatai szerint a játék - amely egyébként nemrég ünnepelhette a 100 millió felhasználót - sosem látott magasságokba emelkedett az egyszerre játszók számát tekintve, és többször is megdöntötte saját korábbi rekordját.

Ez a szám pontosan 304 263 egyidejű játékost jelentett, de érdemes hangsúlyozni, hogy ez csak a Steam platformján játszókat összesítette, ott volt emellett az Origin, a Nintendo Switch, valamint a két nagy konzol is, ezek játékosszáma összesen pedig jóval meghaladhatta a Valve áruházánál mért 300 ezret. A Respawnnak voltak is gondjai a szerverekkel, hiszen azok aligha bírták a túlterheltséget, ám a fejlesztők hamar reagáltak, és kijavították a gondokat, hogy együtt örülhessenek a játékosokkal az elért sikernek.

Az új szezon egyébként behozott egy új játékmódot, az Arenát, ahol 3v3 csatákat játszhatunk le valódi ellenfelek ellen, így a játék immáron egy kicsit kikacsintott a battle royale műfajból, ez pedig úgy tűnik, sokak tetszését nyerte el első nekifutásra.

Támogasd a Gépigény.hu-t, hogy tovább fejlődhessen!
TÁMOGATÁS
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást. Légy te az első hozzászóló!


Lite versions:
Vírusírtó balVírusírtó jobb