Állítólag 2025-ig kell várnunk a Nintendo Switch 2-re

Szerző: xoki | 2024. February 20. | hír | 13 hozzászólás

Elég régóta pletykálnak már a Switch 2-ről, de a jelek szerint a Nintendo rendkívül népszerű konzoljának utódja még mindig nem áll készen a leleplezésre. Sokan úgy gondolták, 2024 lesz a Switch 2 éve, de sajnos úgy tűnik, tovább csúszik a következő generációs konzol megjelenése.

A pletykák szerint az eszközt 2024 vége felé tervezték kiadni, de a VGC több forrásra támaszkodva azt állítja, hogy a Nintendo 2025 első negyedévére tolta el a megjelenést, miközben a third-party fejlesztőket nemrég tájékoztatták erről a belső halasztásról. A jelentés szerint sokkal erősebb játékkönyvtárral szeretnék kiadni az új konzolt, és állítólag rengeteg Nintendo-játék érkezik majd a következő év elején.

Néhányan biztosan csalódni fognak a késés miatt, de elég nagy az esélye annak, hogy még az idén bejelentik a következő generációs kézikonzolt, amely aztán néhány hónappal később, tehát 2025 elején fog a boltok polcaira kerülni, ahogy az az eredeti Switchnél is történt.

A Switch 2 elhalasztásáról szóló pletykáknak köszönhetően a Nintendo részvényeinek értéke 5,8%-ot esett, de ettől függetlenül még mindig tartja a múlt heti rekordértéket (részvényenként 8874 japán jen), amelyet a Switch 2 közelgő bejelentéséről szóló pletykák miatt értek el.

Hozzászólások: 13
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Zollee avatar
Én a mainapig megvagyok elégedve a Nintendo Swhitch konzollal. Ha majd jön a switch utódja biztos vétel lesz, főleg ha lesz mondjuk rá egy Mario Odyssey 2
0
0
0
0
💬 2
Cougarmy avatar
@Zollee: A jelenlegi nekem is bejön, viszont a következő vétele fog függeni a gép kialakításától, visszafele kompatibilis lesz-e, illetve lesznek-e kiadva játékkártyán is játékok. Az exklúzív címek meg nem értintenek engem.
0
0
0
0
Zollee avatar
@Cougarmy: Én csak exklúzív címekkel játszottam rajta.
0
0
0
0
Petraaa avatar
Akartam valami konzolt a PC mellé ezért tavaly márciusban vettem egy switch-et én is. Mondom biztos szuperek a nintendo exulsiveok, valamint sok más is elérhető rá, nem hiába a legtöbbet eladott konzol. Jóóó lesz. Jött a felismerés hamar, hogy a saját exulsive cimeit nem birja el a masina, pedig örültem, hogy van rá egy rakat pokemon. Minden akadozott és lassú volt, ha meg jól futott akkor extra gagyi és értelmetlen. Kivéve a Zelda, na azok tényleg életem játékai voltak. Úgyhogy el is adtam viszonylag jó árban és abból lett egy PS5 kicsit megpótolva. Életem legjobb döntése volt... :D

Kiváncsi vagyok mit villant majd a Switch 2-vel. Bár nintendo exulsive ode-vagy oda. Biztos vagyok benne, hogy a steam deck és sokminden más kézikonzol le fogja nyomni árban és tudásban is.
0
0
0
0
💬 1
Benjiru avatar
@Petraaa: Nekem a Pokémonok közül csak a Scarlet/Violet ment nagyon gyatrán a Switch-en, de az valóban közel játszhatatlan volt. Kár, mert maga a játék nagyon tetszett :D Így is beletettem több száz órát. A többinél viszont nem ment a játékélmény rovására a teljesítmény.

De amúgy látom komoly géped van, próbáld ki a Ryujinx emulátort, sokkal jobban viszi a Switch-es játékokat, mint a Switch :D
0
0
0
0
Zsolt115 avatar
Miután nem fog annyira fogyni a Switch 2 :D
0
0
0
0
Dwight Schrute avatar
Ugyan mikor fogja a Nintendo is beadni a derekát ,és elkezdi PC-re is portolni a nevesebb saját fejlesztésű játékait.
0
0
1
0
💬 6
Payphoner avatar
@Dwight Schrute: Az új Zeldakat kipróbálnám szívesen :D De ők fixen nem fogják kiadni csak úgy. Nekik van bevételük a konzolból nem úgy mint az Xboxnál ahol a fa*z se veszi meg
0
0
0
0
Petraaa avatar
@Payphoner: Virágboltban elérhető a The Legend of Zelda - Tears of the Kingdom, valamint The Legend of Zelda - Breath of the Wild PC-s változata is. Kiváncsi voltam mennyi különbség van PC és Switch között, nyilván mondani sem kell, hogy eszméletlen a különbség.
0
0
0
0
X9K338DA avatar
@Payphoner: Olyan gyenge hardver a Switch, hogy gyakorlatilag az első naptól lehet emulálni.
0
0
0
0
Payphoner avatar
@Dwight Schrute: Az új Zeldakat kipróbálnám szívesen :D De ők fixen nem fogják kiadni csak úgy. Nekik van bevételük a konzolból nem úgy mint az Xboxnál ahol a fa*z se veszi meg
0
0
0
0
Benjiru avatar
@Dwight Schrute: Valószínűleg sosem fogják kiadni a játékaikat PC-re. Voltak már többször is nagyon rossz helyzetben anyagilag is, mindig megoldották. De ahogy többen is írták, mivel általában hardveresen gyenge konzolokat árulnak, könnyű emulálni :)
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
@Dwight Schrute: Fillérbªszó Nintendótól ilyet ne várj még álmodban sem.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció