Alfred Hitchcock: Vertigo - traileren a legendás rendező által inspirált játék

Szerző: Pafry | 2021. August 24. | hír | 0 hozzászólás

Alfred Hitchcock, a filmrendezés kiemelkedő alakja 1980-ban bekövetkezett haláláig számos filmklasszikust tett le az asztalra, elég csak a Madarakra vagy a Psychóra gondolni. Nemsokára pedig a videójátékok világában is tiszteletét teszi a neve által, ugyanis még idén érkezik a nagyban a rendező filmjeiből inspirálódott kalandjáték, az Alfred Hitchcock: Vertigo, melynek a fejlesztő Pendulo Studios most közzétette első előzetesét.

A játék célja nem a rendező hasonló című, 1958-as Vertigójának pontos videójátékra adaptálása, hanem sokkal inkább a film témáinak feszegetése, de egy teljesen új történettel, valamint karakterekkel megfűszerezve. A sztori egy Ed Miller nevű írót követ majd, aki egy terápián vesz részt, miután egy kanyonban karambolozik, egy autóban ülve a feleségével és a lányával. Azonban lehet, hogy bizonyos dolgokat csak beképzel, könnyen lehet, hogy nem is volt egyáltalán családja, hiszen holttestüket sosem találták meg a baleset helyszínén. A játék izgalmas, feszült történetet ígér, tele a Hitchcock által is használt fordulatokkal, így érdemes lehet odafigyelni rá a közeljövőben.

Az Alfred Hitchcock: Vertigo 2021. december 16-án fog megjelenni PC-re Steamen, az ígéretek szerint jövőre pedig konzolokra is ellátogat majd.

Alfred Hitchcock: Vertigo
Alfred Hitchcock: Vertigo
Alfred Hitchcock: Vertigo
Megjelenés: 2021. December 16. (PC)
Műfaj: Kaland
Fejlesztő: Pendulo Studios
Hozzászólások
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást. Légy te az első hozzászóló!


Elfelejtett jelszóRegisztráció