Menu

A Ubisoft eltávolíttatta a kiszivárgott GeForce Now játéklistát

Szerző: xoki, 2021. szeptember 26., hír

Az adatbányászok egy elég érdekes játéklistát nyertek ki az Nvidia GeForce Now szolgáltatásából, de a cég hivatalos közleménye és a listában szereplő PlayStation-exkluzív címek miatt már egyre kevesebb figyelmet szenteltek rá a felhasználók. Az elmúlt napok során felbukkant információk viszont egyre inkább azt bizonyítják, hogy a lista valódi, és a Ubisoft mostani lépéséből szintén erre lehet következtetni.

Az Nvidia szerint a kiszivárgott játéklista spekulatív, és kizárólag belső követésre, valamint tesztelésre használták azt. Ennek ellenére több projektről is kiderült, hogy valódi, még ha néhány esetben idejétmúlt információról is volt szó.

A legfrissebb fejleményeknek köszönhetően ismét a listára irányult a média figyelme, mivel a Ubisoft DMCA kérelmet nyújtott be annak eltávolítására. Pavel Djundik, a SteamDB megalkotója, illetve a szóban forgó adatbányász Twitteren fedte fel az információt, miközben a Githubon tárolt lista pedig tényleg eltűnt.

Tehát emiatt ismét a Ubisoft játékaira irányult a média figyelme, vagyis nem biztos, hogy ez volt a legjobb döntés a cég részéről. Többek között az alábbi Ubisoft játékokat tartalmazta a lista:

• Project Meteor
• Project Q
• Project Over
• Project Orlando

Ezek közül a Project Orlando úgy tűnik, egy elkaszált The Crew 2 DLC, míg a Project Meteor az Assassin's Creed Valhalla új DLC-je lehet. A másik kettőről egyelőre nem derült ki, mit takarnak.

Támogasd a Gépigény.hu-t, hogy tovább fejlődhessen!
TÁMOGATÁS
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást. Légy te az első hozzászóló!


Lite versions:
Számitóbbgép balSzámitóbbgép jobb