A Sony elhalasztotta közelgő live-service játékainak felét

Szerző: xoki | 2023. November 11. | hír | 0 hozzászólás

Elég sokat lehetett már hallani a Sony live-service játékokkal kapcsolatos terveiről, melyekkel sokkal nagyobb bevételre pályáznak az egyjátékos címeikhez viszonyítva. A Sony 2026-ig eredetileg 12 live-service játékot szeretett volna kiadni, de ezt a számot most a felére csökkentették.

A Sony legutóbbi eredménybeszámolója során a cég elnöke, Hiroki Totoki kifejtette, hogy a vállalat a minőség biztosítása érdekében döntött a live-service címek lecsökkentése mellett. Azt szeretnék elérni, hogy a játékosok hosszú ideig élvezzék és szeressék ezeket a játékokat, ezért a legfrissebb terveik szerint 12 helyett 6 ilyen játék fog megjelenni a 2025-ös pénzügyi évig. A maradék hat címen pedig még dolgozni fognak.

Totoki felhívta a figyelmünket arra is, hogy ez a teljes live-service és multiplayer címek száma, amit közép- és hosszútávon szeretnének kiadni, és nem terveznek elállni az ötlettől, miközben mindig a minőség lesz az elsődleges számukra. A Sony néhány közelgő live-service címét már ismerjük: ott van például a többjátékos Last of Us spin-off, egy új, a Horizon univerzumában játszódó cím, illetve a Bungie a Marathonon és a Destiny következő fejezetén dolgozik.

Hozzászólások
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást. Légy te az első hozzászóló!


Elfelejtett jelszóRegisztráció