A PS VR2 headset többe kerül, mint egy PlayStation 5

Szerző: xoki | 2022. November 06. | hír | 30 hozzászólás

A Sony már az év elején elkezdte beharangozni a PlayStation VR2-t, miközben a nyár folyamán az első PS VR2-játékok bejelentésével végre egy lépéssel közelebb kerültünk a megjelenéshez is. Most pedig a cég hivatalosan is megerősítette, hogy az új headset 2023 februárjától lesz kapható, de sajnos drágább lesz, mint egy PlayStation 5 konzol.

A PlayStation VR2 február 22-én jelenik meg, és körülbelül 640 eurót kell majd érte kicsengetni. Az eszköz egy pár Sense kontrollerrel és fejhallgatóval együtt érkezik, ellenben a kontrollerek töltőállomása további 45 euróba fog fájni. A headsetet november 15-étől lehet majd előrendelni, és valószínűleg az arra készülő játékok előrendelésének lehetősége is ugyanebben az időpontban élesedik majd.

A PS VR2 komoly előrelépést jelent elődjéhez képest, ráadásul még a high-end PC VR headsetekkel is felveszi a versenyt. Az eszközt 4K OLED kijelző + HDR, 110 fokos FoV, 120 Hz, szemkövető szenzorok, illetve a mozgást és a kontrollereket követő kamerák jellemzik majd. A headset megjelenési dátumán felül a Sony új PS VR2 játékokról is lerántotta a leplet, mint például a The Dark Pictures: Switchback VR, Pistol Whip VR, Hello Neighbor: Search & Rescue.

Fontos még kiemelni, hogy a PSVR1 címek sajnos nem kompatibilisek az új headsettel. Egy PlayStation 5 és a PS VR2 headset beszerzése után minden új játékot meg kell vásárolni majd, szóval a váltás semmiképpen sem lesz olcsó mulatság.

Hozzászólások: 30
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Zollee avatar
Nem is emlékszem... ő. hány PS VR1 cím volt ?

Kíváncsi leszek "vajon" mennyi lesz PS VR2 -re.

PC-Vr preferálom egy rakat játék van ami kompatibilis rá, valamint független fejlesztők is készít rá játékokat.
0
0
0
0
💬 3
santakigyo avatar
@Zollee: Pont ez fogalmazódott meg bennem is. És ami még vicc, hogy a régi generációval nem kompatibilis. Tudom nem olyan egyszerű ez, de pár induló játék és teljesen bizonytalan jövő miatt a jelen árazással ez abszolút nem éri meg kategória.
0
0
0
0
xCube avatar
@Zollee:
Nem is emlékszem... ő. hány PS VR1 cím volt ?


368 játék, köztük rengeteg indie cím.
0
0
0
0
Zollee avatar
@xCube: Tényleg csak öt darabot sorolj fel ha kérhetem.

Tényleg nem emlékszek, persze az exlklúzív címek érdekelnek, mint említettem PC-vr kedvelném jobban, Ha lenne több olyan cím ami csak a sony platformján elérhető kizárólag akkor gondolkodnék a vásárlásán.

Egyébként itt van még egy "érdekes" ok a PC -vr mellet, NSFW tartalmak :trollface:

Csak példának játék cím : Escalation VR
0
0
0
0
no avatar
ps5 digitális edisön egy jó ideig 100 ezer ft volt arukereson utána megint felvitték az árát. Mondjuk én nem vennék konzolt mert fele annyit nem tud mint egy pc vagy laptop
1
1
0
1
💬 24
bukta2 avatar
@kovb677: Attól függ ki mire veszi, aki csak játszik annak tökéletesen elég 1 konzol. Youtube, face, insta ott a telefon. (Ez egy átlag ember) aki meg vág,szerkeszt ebből él annak ott a pc. Ilyen egyszerű, de annak meg tök mind1 mi mennyibe kerül mert megveszi, mert kell neki.)
0
0
0
0
santakigyo avatar
@kovb677: Én már pont az ellenkezője. Számolgattam mennyibe lenne egy normális PC, aztán arra jutottam, hogy azért pár új játékért ami copy-paste elven jön nem éri meg.A remake tenger meg méginkább hidegen hagy.
Ha lenne fele olyan jó mint régen, gondolkodás nélkül, de......
Jó oda a konzol is bőven manapság.
0
0
0
0
no avatar
@santakigyo: Kinek mi. Ha valaki nem csak játékra használja amit vesz hanem programoz, modellez, photoshopot használ, videót vág, zenét csinál, hangot szerkeszt stb stb stb annak nyílván jobb a pc vagy laptop.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@kovb677: Nyilvánvaló, hogy a PC ilyen tekintetben mindent ver.
De jelen esetbe a játékokról van szó, és magába csak arra nem éri meg.
A konzolok se épp az ár/érték arányukról híresek.
0
0
0
0
no avatar
@santakigyo: Plusz még pc-n lehet emulálni konzolokat és azon belül játszani konzolos játékokkal. pc egy univerzális eszköz
0
0
0
0
santakigyo avatar
@kovb677: Azt azért megnézném, hogy emulálsz rajta ps5 játékot, de még a ps4 se kutya. Még a ps3 emulátor is gyerek cipőben jár annak ellenére, hogy rengeteget fejlődött.
De nem kell nekem a PC-t fényezni, mindig is azon játszottam én is, photoshop, videó szerkesztő, stb ment ezerrel.Mindenki a csengőhangot vette, én meg buherált telefonra szerkesztettem sajátot. Ma már hányingerem van az egésztől.
0
0
0
0
no avatar
@santakigyo: igen ps5 már lehet sok lenne neki de a ps2 emulátor szépen fut rajta illetve a ps3 is már jóformában van a ps4 és ps5ről még nincs sok infóm.
0
0
0
0
Legendrush27 avatar
@kovb677: Sose volt 100k már a megjelenéskor is 150k volt. A Series S volt 100k akciósan. Hülyeséget ne írj plz.

Vissza is lehet nézni :
[LINK]
0
0
0
0
no avatar
@Legendrush27: Nem írtam hülyeséget mert akkor a ps5 digital edition volt 100 ezerért az egyik boltba amit feldobott erre tisztán emlékszem és ez nem most volt már jó pár hónapja azóta nyílván már vége lett az akciónak. Xbox meg nem tudom hogy jön ide én tisztán a playstation 5-re emlékszem ez 100%

Akkoriban vásároltam meg a laptopot és ps5-öt is feldobta ilyen jó áron persze nem a CD-s változatot hanem a digital editiont és gondolkozóba ejtett de végül laptop lett szerencsére.

Nem elképzelhetetlenek az ekkora akciók azon az oldalon, ingadoznak az árak.

Spoiler!
Nem feltétlen jegyzi meg minden akciót az oldal meg néha bugos is.
0
3
0
0
Legendrush27 avatar
@kovb677: Andresen a mesemondó ,

Komolyan be akarod mesélni, hogy egy folyamatosan készlet hiányos terméket valamelyik bolt az ajánlott fogyasztói árat figyelmen kívűl hagyva, haszon nélkül sőt önmagát megkárosítva 50%-al olcsóbban adja mint más üzletek ? Hozzáteszem az egyik legjobban keresett termékről(konzolról) és Magyarországról beszélünk ahol még használtan sem adták ennyiért soha.
Jelen pillanatban is (igaz azóta emelkedett a fogyasztói ár is), de 170-250k-ig mennek használtan az egyik legnagyobb "aukciós" oldalon (DE version)

Kérlek ne keverd az álmaidat a valósaggal mert ezzel egyes embereket akár félre is vezethetsz.
0
0
0
0
no avatar
@Legendrush27: Ez egyáltalán nem mese mert megtörtént persze már nem tudom bizonyítani mert azóta véget ért szóval fölösleges vitatkozni ezen, én átéltem és tisztán emlékszem erre a többi már nem számít hogy ki mit gondol erről én csak azt írtam le amit megtapasztaltam. De ez egyáltalán nem releváns nekem mert még 100 ezerért se venném meg mert pc párti vagyok és nem is tudja azt amire nekem kellene.

Egyáltalán nem álom volt, és hogy vezet félre bárkit is ez amikor már rég véget ért? Tudod te hányféleképpen árazzák hányféle akció van néha? 🤣
Akkor vezetném félre az embereket ha azt írtam volna hogy héy most 100 ezerbe kerül mindenki siessen vegye meg de ez már jó pár hónapja volt és nem most.

Fölösleges ezen vitatkozni mert akkor éjfélig itt koptathatnánk a billentyűzetet.
0
0
0
0
Legendrush27 avatar
@kovb677: Ok elfogadom, de szerintem hiba lehetett, ha ilyet láttál . Béke
1
0
0
0
no avatar
@Legendrush27: Lehetséges, előszokott fordulni hogy hibásan tüntetik fel az árakat. Annyira nem vagyok rászorulva mert a laptop ami jelenleg van az majdnem fél millióba került a mostani árak mellett de nekem megérte persze lehet 3060 verzió jobb lett volna valamivel.

Nem vettem végül konzolt mert nem tudja azt amire nekem kellene cad, videóvágás, modellezés, képszerkesztés stb illetve játékoknak is borsos ára van. Nem bántam meg az Asus TUF laptopot.
0
0
0
0
Legendrush27 avatar
@kovb677: Persze nekem is van a SeriesX és PS4 mellett egy Pc is. Mondjuk én a konzolokat játékra ki is kihasználom 100%-ban viszont a PC van, hogy napokig be sincs kapcsolva.
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
@kovb677: Felejtsd el és ne terjeszd a 100 ezres PS5 Digitalrol való meséket. Az vagy kamu volt vagy valamilyen hiba. Ehhez nem kell nagy ész.
0
1
0
0
no avatar
@Quadgame94: Hát számomra nem volt mese, akármit hiszel. De ez már tök mindegy mert nem most volt.
Nincs értelme kamuznom ezzel kapcsolatban.... Mondjuk egy konzolt nem is adhatnak 500 ezerért mert az sok lenne érte. 100 ezer forint még reális egy akció keretében ami már elmúlt. Szóval nem tudom miért kötsz belém, van bármi értelme ilyet kamuznom? Ha kamuznék ilyet mi hasznom lenne belőle? Semmi...

De amúgy nem mindegy ha már úgyis véget ért?
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
@kovb677: Uram atyam... nem.te kamuzol hanem.az oldal aki kirakta annyiért. Mondjuk ha egy ilyen választ sem tudsz értelmezni akkor már értek mindent.

A PS5 egy brutalisan keresett termék és a megjelenése óta 220+ felett van hardveraprón is. Ne magyarázd be magadnak, olyannak mint én meg főlleg ne hogy a 100 ezer az reális akció 😄😄😄 50 ezer off egy olyan termékre amit még 50 ezer pluszért is úgy visznek.mint a cukrot. Ilyet elhinni. A mikulásban is hiszel? Ki beszélt itt 500 ezerről? Most az hogy jön ide?

Ja és nem mindegy. Ne terjessz ilyeneket mert akik még elhiszik, ahogy te is. 😄
0
0
0
0
no avatar
@Quadgame94: Hát akkoriban ennyi volt lehet hogy elírták bár kétlem mert ha jól emlékszem valami nevesebb oldalon volt de már vége van szóval tökmindegy egy olyan dologról beszélünk ami már rég véget ért aki megvette megvette aki nem az nem. 100 ezer se kis összeg amúgy Magyarországon
0
0
0
0
no avatar
@Quadgame94: Arukereson sokszor van ilyen.

Csak azt írtam le amit láttam. Mi a francnak találnék ki ilyet? Az már másik dolog hogy egy konzolért nem adnék 250 ezret. Plusz még bitcoin orulet miatt sok mindennek felment az ára azon is csodálkoznál ha leírnám hogy pár éve a gtx 1650 super még csak 60-70 ezer volt a 150ezer helyett azt is lekamuznád fogadok.
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
@kovb677: Senki se írta, hogy te hazudsz, te látom nem vagy képes felfogni. Az oldal hazudott vagy volt hibás. Az ára 150 volt, nem engedtek belőle 50 ezret. De azt hiszel amit akarsz. Nyugodtan írjad, meg mondjak hogy "deháténláttam százezeré PS5 Digital Edisönt" 😀 Semmire sem emlékszel, csakhogy ezt láttad. Most már ilyeneket hozol fel, hogy nevesebb oldal volt... az is hibázhat.

Pontosan tudom mennyi volt egy GTX 1650 Super. RX 5600 XT-t 90 ezerért vettem majd 220 ezerért adtam el. Az áráért meg vettem egy PS5-t. Mikor építesz egy hasonló gépet mint a PS5 250-ért? Csak a vele egyenértékű kártya 150 ezer és még hol a CPU, RAM stb.
0
0
0
0
no avatar
@Quadgame94: Miért építenék gépet 250ért? Nekem egy konzol annyit nem ér, xbox is olcsóbban megy.

Nem biztos hogy hibás volt de ez már sose derül ki mert te is csak találgatsz hogy hibás közbe lehet tényleg annyi volt mert készlet kiseprés volt stb stb...
Te sem tudod hogy hibás volt vagy sem mert ezek szerint te nem voltál ott velem ellentétben.

Semmi értelme ilyen ökörségek miatt veszekedni. Eleve nem volt semmi értelme belém állnod egy ilyen jelentéktelen dolog miatt.
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
@kovb677: Készlet kisöprés egy olyan konzolnál ahol heteket kell várni, hogy legyen készlet 😀😂😂😂😂

A Series X 180. Az se sokkal olcsóbb. A Series S meg 110 ezer, de azt max egy FIFA játékosnak, vagy gyereknek ajánlanám. Akkor már One X.
0
0
0
0
no avatar
@Quadgame94: Akkoriban volt készleten mert ez már jó pár hónapja volt nem most
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
@kovb677: Mindig is az volt. Kár erre fecsérelni tőbb időt, itt értelmi gondok vannak. Peace
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció