A Paradox 10 év után bejelentette a Victoria széria következő részét

Szerző: Pafry | 2021. May 22. | hír | 0 hozzászólás

A Paradox Interactive leginkább a komplex, bonyolultabb összetételű stratégiai játékairól lehet ismertebb a játékosok számára, elég csak a nemrég megjelent Crusader Kings 3-ra vagy a még mindig nagy népszerűségnek örvendő Europa Universalis IV-re gondolni. A kiadónak van egy régebbi sorozata, amelyhez immáron tíz éve nem érkezett folytatás, már-már lemondtak róla a rajongók, ám most mégis megérkezett a bejelentés: készül a Victoria 3.

A játékból egyelőre egy rövid bejelentő előzetes érhető el, ám a korábbi részek miatt bőven ígéretesnek tűnik. 1836-ig repülünk vissza az időben, a viktoriánus korba, amikor is nagyjából egymilliárd ember élt a Földön, amit egyébként a játék „Parts of Population” rendszere valós időben le is követ. A csaták és a hadviselés mellett bőven figyelmet kell majd szentelnünk a gazdaságunkra, politikai megítélésünkre és a diplomáciai kapcsolatainkra, tehát egy újabb, részletesen kidolgozott stratégiának lehetünk részesei.

A Victoria 3 egyelőre nem rendelkezik megjelenési dátummal, a Paradox valószínűleg akkor kívánja kiadni, amikor kellőképp balanszolták és bugmentesítették a játékot, hogy az a lehető legélvezetesebb lehessen.

Victoria 3
Victoria 3
Victoria 3
Megjelenés: 2022. October 25. (PC)
Műfaj: Szimuláció, Stratégia
Fejlesztő: Paradox Development Studio
Hozzászólások
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást. Légy te az első hozzászóló!


Elfelejtett jelszóRegisztráció