A Naughty Dog következő projektjeiről mesélt egy bennfentes

Szerző: xoki | 2022. April 07. | hír | 0 hozzászólás

A Naughty Dog 2020-ban adta ki a The Last of Us Part II-t, amely a kezdeti negatív visszhang után is hasonló sikereket ért el, mint az első rész. Összességében a folytatás is remekül sikerült, amit a bezsebelt díjak száma is jól tükröz.

A fejlesztőcsapat az említett játék megjelenése óta nem igazán beszélt a következő projektjéről, de egy bennfentes most megosztott velünk néhány érdekességet. Oops Leaks néhány napja Twitteren írta le a Naughty Dog állítólagos terveit.

Egy olyan szivárogtatóról van szó, akinek még bizonyítania kell, ezért semmiképpen sem szabad szentírásnak venni ezeket az információkat. Állítása szerint a The Last of Us Part 1 remake-je mellett a Naughty Dog csapatai a régóta beígért Factions mutliplayer játékon dolgoznak, amelyet eredetileg egy battle royale címnek szántak. Azóta a terveiket teljesen megváltoztatták, és most már az Escape from Tarkov és a The Division keverékeként írható le a projekt, amelyhez további módokat is hozzácsaptak az első Factions játékhoz hasonlóan.

A csapat másik fejlesztés alatt álló játéka állítólag egy új IP, amellyel egy teljesen új irányba indultak el, miközben a projekt élén nem Neil Druckmann áll. Végül, de nem utolsósorban állítólag a The Last of Us Part III is a tervezőasztalra került, de az aktív fejlesztés még nem kezdődött el.

no cover
no cover
The Last of Us Part II
Megjelenés: TBA
Műfaj: Akció, Kaland, Túlélő-horror
Fejlesztő: Naughty Dog
Hozzászólások
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást. Légy te az első hozzászóló!


Elfelejtett jelszóRegisztráció