A Microsoft szerint a Sony fizet azért, hogy bizonyos játékok ne kerüljenek a Game Passba

Szerző: xoki | 2022. August 18. | hír | 2 hozzászólás

A Sony, a Ubisoft, a WB és a Riot is megosztotta már véleményét az Activision Blizzard felvásárlásával kapcsolatban. A Sonynak elég sok mondanivalója volt, vagyis nem igazán támogatja ebben a Microsoftot, főleg a Game Pass folyamatosan növekvő népszerűsége, és a Call of Duty esetleges exkluzivitása miatt nyugtalankodnak.

A brazil kormánynak - aki jelenleg saját vizsgálatot folytat az Activision Blizzard felvásárlása kapcsán - átadott dokumentumban a Microsoft reagált a Sony által megemlített aggodalmakra. A cég azonnal rámutatott arra, hogy a konzol-exkluzivitás a Sony stratégiájának kulcsfontosságú eleme, ráadásul bizonyos esetekben szándékosan megakadályozzák, hogy a játékok bekerüljenek a konkurencia előfizetői szolgáltatásának (például Game Pass) kínálatába.

A Microsoft elmondása szerint nem tervezi Xbox-exkluzívvá tenni a Call of Duty szériát, mivel ennek a lépésnek anyagilag sem lenne semmi értelme, hiszen a legsikeresebb multiplatform franchise-ok egyikéről van szó.

Hozzászólások: 1
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
kismadar avatar
Ez a hülyeség szerintem meg is bukott azzal hogy a Death Stranding jön a pc-s game passbe... Egyébként ezt a cikket már vagy 1-2 hete olvastam mindenhol. 😆
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció