A feudális Japánban játszódó Assassin's Creed készül

Szerző: xoki | 2022. September 11. | hír | 6 hozzászólás

Az Assassin's Creed rajongók biztosan nem unatkoztak a legújabb Ubisoft Forward során, ugyanis a 2023-ban érkező Assassin's Creed Mirage mellett további projektekről is lerántották a leplet. Ezek között van a széria következő, fő vonalán elhelyezkedő része is, amelyben végre ellátogathatunk a rajongók által legjobban várt helyszínre.

Az Assassin's Creed Codename Red a feudális Japán területeire kalauzol majd el bennünket. Egy rövid kis kedvcsinálón kívül sajnos keveset tudni a játékról, amelyre még mindig kódnéven hivatkoznak. A fejlesztők szerint ez lesz a Ubisoft nyílt világú RPG-jeinek jövője, amelyen az Assassin's Creed Odyssey mögött álló Ubisoft Quebec dolgozik. Figyelembe véve, hogy az Assassin's Creed Mirage 2023 folyamán érkezik, az Assassin's Creed Codename Red megjelenésétől még évekre vagyunk.

A Codename Red mellett a Codename Hexe-t is bejelentették. Erről a projektről szinte semmit sem tudunk, de a fejlesztők az alábbi rövid teaserben több rejtett érdekességet ígérnek.

Az említett projektek összekötője pedig az Infinity lesz, amely a jövőbeli játékok gyűjtőhelye, és élő szolgáltatások, illetve multiplayer komponensek egységét alkotja majd, viszont mivel a Ubisoft sajnos továbbra is elég titokzatosan mesélt erről, így nehéz pontosan megmondani, mit is takar majd.

Hozzászólások: 6
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
xCube avatar
Codename Hexe - Itt el tudnék képzelni egy borzongató játékot a római - germán időkről a germánok szemszögéből.
0
0
0
0
santakigyo avatar
Érdekesek az elvárások. Mi legyen a címe....Az, hogy a játék ne a tipikus ubi copy+paste elvre épüljön már mellékes 🤣
Bocsi, nem hagyhattam ki. 🙂
0
0
0
0
Fishman avatar
Simán elviselném az Assassin's Creed: Dynasty címet :)
0
0
0
0
Booker avatar
Én a Shogun alcímet adtam volna neki
1
0
0
0
💬 1
MrPAYER avatar
@Booker: A Codename Red mint ahogy olvasható is a kódneve a projectnek. Az alcím kitudja mi lesz de biztos nem ez. 😀
2
0
0
0
kovb677 avatar
Na erre kíváncsi leszek nagyon
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció