A Capcom bejelentette a Dragon's Dogma 2-t

Szerző: xoki | 2022. June 17. | hír | 0 hozzászólás

Néhány korábbi pletyka szerint a Capcom közel 10 évvel az eredeti játék megjelenése után végre tényleg elkészíti majd a Dragon's Dogma folytatását. Most, a Dragon's Dogma 10. évfordulója alkalmából a kiadó hivatalosan is megerősítette ezt a hírt: készül a Dragon's Dogma 2.

Egy livestream keretein belül Hideaki Itsuno hivatalosan is bejelentette a Dragon's Dogma 2-t, illetve bocsánatot kért a rajongóktól, hogy ilyen sokat kellett várniuk erre a pillanatra. A csapat minden tagja keményen dolgozik a játékon, melynek alapja az RE Engine lesz. Egyáltalán nem meglepő, hogy erre a grafikus motorra esett a választásuk, hiszen az elmúlt néhány év során a Capcom minden főbb projektjénél ezt használták a fejlesztők.

A grafikus motor mellett sajnos semmi más nem derült ki a játékról. Mivel jelenleg teljes homály fedi a Dragon's Dogma 2 lehetséges megjelenési dátumát, néhány évig még biztosan dolgozni fognak rajta.

Az évfordulós streamet megtaláljátok itt, ha esetleg lemaradtatok volna róla. A Dragon's Dogma 2 leleplezését a videó legvégén találjátok.

Dragon's Dogma 2
Dragon's Dogma 2
Dragon's Dogma 2
Megjelenés: 2024. March 22. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték
Fejlesztő: CAPCOM
Hozzászólások
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást. Légy te az első hozzászóló!


Elfelejtett jelszóRegisztráció