@Blade890: És akkor mi van ha ilyen semmilyen zenéket hallgat valaki? Hm? Honnan tudod, hogy aki ide kirak egy zenét, az máskor mit hallgat?! Ha megosztanék minden zeneszámot, amit hallgatok igencsak meglepődnél. Elég széles skálán mozog a zenei ízlésem.
Néha eszembe jut, hogy feldobjam ide mit hallgatok + elcsemegézgetek a többiek által megosztott zenéken osztcsőh.
1-2 random zenén, ami nem tetszik neked, annyira felesleges szörnyülködnöd.. már csak a tipikus mottó hiányzik az írásodból: "a világ megérett a pusztulásra" 😃
Na de, hogy legyen min morgolódnod... 😂 Spoiler!
És, hogy valami a biztosítékot is kicsapja 😆
Spoiler!
Majd én megeddzelek sz*rzenékkel aztán majd immunis leszel rájuk 😃 😉
@Blade890: "De lássuk be... a legtöbb szottyos kid ezeket hallgatja mindig."
"Hisz ezeket hallgatjátok éjjel-nappal."
Szóval egy szottyos kid vagyok, köszönöm, nincs több kérdésem 😂
Nem a zenéket védem, lesz*rom, mit szeretsz és mit nem vagy, hogy mi tetszik 😃 Azt próbálom a fejedbe verni, megértetni veled, hogy zenei ízlés alapján ne ítélkezz, mert hülyének leszel nézve annak ellenére, hogy te azt hiszed milyen nagy okosságokat állítasz. De úgy látom ez szélmalomharc inkább rád hagyom 😆
Idővel majd rájössz, hogy felesleges ilyen dolgokon pörgetned az agyadat 😉
@Blade890: Kapásból ezen az oldalon (a kommentem írásának pillanatában) van 3 kifejezetten jó előadő is: Gege, Celldweller és Stonebank. A kommentedben csak elektronikus zenéket és hip-hop előadókat kritizáltál. Ezen kívül is vannak ám zenei irányzatok. De amúgy nem is értem miért kell műfaj alapján behatárolni egy zenét. Persze nekem is megvan a kedvenc műfajom (metal) és azon belül a kedvenc alműfajaim (melodeath, deathcore, progressive, symphonic és black és metal), de ezeken kívül is ismerek és hallgatok egy csomó más ***a zenét. Imádom pl. a hip-hop-ot, a swinget, electro swinget, a stoner rockot, a ska-t /ska punkot, stb. De mint mondtam ez nem is a műfajról szól, minden műfajon belül vannak jó és rossz zenék is. Annyi együttest és műfajt hallagtok hogy fel sem tudom sorolni neked.
Remélem ennél nagyobb problémáid nem lesznek az életben 😀
Néha eszembe jut, hogy feldobjam ide mit hallgatok + elcsemegézgetek a többiek által megosztott zenéken osztcsőh.
1-2 random zenén, ami nem tetszik neked, annyira felesleges szörnyülködnöd.. már csak a tipikus mottó hiányzik az írásodból: "a világ megérett a pusztulásra" 😃
Na de, hogy legyen min morgolódnod... 😂
Spoiler!
És, hogy valami a biztosítékot is kicsapja 😆
Spoiler!
Majd én megeddzelek sz*rzenékkel aztán majd immunis leszel rájuk 😃 😉
Amúgy ha már a kreténségeknél tartunk: Spoiler!
"Hisz ezeket hallgatjátok éjjel-nappal."
Szóval egy szottyos kid vagyok, köszönöm, nincs több kérdésem 😂
Nem a zenéket védem, lesz*rom, mit szeretsz és mit nem vagy, hogy mi tetszik 😃 Azt próbálom a fejedbe verni, megértetni veled, hogy zenei ízlés alapján ne ítélkezz, mert hülyének leszel nézve annak ellenére, hogy te azt hiszed milyen nagy okosságokat állítasz. De úgy látom ez szélmalomharc inkább rád hagyom 😆
Idővel majd rájössz, hogy felesleges ilyen dolgokon pörgetned az agyadat 😉
Bónusz ráadás
Spoiler!