Retro PC és alkatrészek
Ide minden jöhet a régi gépekkel kapcsolatban. Akár saját régi féltve őrzött gépeitekről is rakhattok ide képeket, s akár cseveghetünk is a régi szép időkről. Hátha még ma is valaki aprítja az NFS III-at Voodoo 2 SLI-vel Glide módban. De akár még 386-os, 486-os, vagy még ezeknél régebbi gépekkel rendelkező tulajok is beszállhatnak.
Akkor csapassuk!
Akkor csapassuk!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Amúgy az a proci egy igazi tuning proci volt. Gyakorlatilag majdnem az összes példányt fel lehetett húzni 450-re.
Egyébként nekem kedvenceim között még ma is a: Settlers 2, Stunts, Doom 2, Simtower
Szeretem használni a retro OS-okat is:
VMWARE-en fel van telepítve:
MS-DOS 6.22
Windows 3.1
Windows 95
Windows 98 SE
Windows XP (bár ez még annyira nem retro 😀😉
Gépigény.hu Retro edition 😃
[LINK]
Doom-al én is játszottam, az 1 nem volt fenn, de a 2 sokat ment : DD
meg a wolfeinstein 3D (aszem) is!😃
meg még volt még 1 sárga meg ilyen színes dínós akármi, nemtudom....
De 95-öt nem is szerették sokan, A Wn98 már sokkal jobb lett. Az Outlaws is egy igen jó játék. Az egy jó kis vadnyugati FPS játék, zseniális hangulattal.
utána jött egy win95 ös gép nem tudom még mik voltak... goldaxe-val játszottam sokat azt tudom meg MK-val 😀 állandóan abba a kékséges izébe ami nem a win keresgéltem nem-e találok új játékokat x dd ja volt ilyen wolleball vagy mi miaz? rögbi nem? na az két ilyen pamaccsal vagy gömb alakú izével kellett háló felett átütni a labdát... azzal is el lehetett lenni ketten : D
Itt egy kis boot up videó full sötétben: