piero86!
Itt a format gombbal kell a képet állítgatni, ha tv nézés közben megnyomom felhoz egy ablakot, és ott változtathatom a képformátumot, de ez USB-s filmnézés közben nem jön elő.
Szaiasztok, megvettem a Philips TV-t, nagyon király, viszont ha USB-n mozifilmet akarok nézni, tehát a képarány nem 16:9, hanem még keskenyebb, akkor alul fölül nem tesz be fekete csíkot, hanem széthúzza a képet, és én nem találtam erre megoldást, mert hiába nyomkodom a format gombot, nem hozza elő azt a kis ablakot, amit sima TV nézés közben igen. Uf, remélem érthető volt, és remélem valaki tud segíteni.
Sziasztok! Tanácsot kérnék hozzáértő személyektől, led tévét szeretnék venni de tanácstalan vagyok. Amit kinéztem,Samu UE 32F5300 Full-Hd Smart, a másik Sony KDL 32 W650 Full-Hd Smart. Mindkettőről hallottam jót meg rosszat, a Samu kétmagos procival de 100 hercen muzsikál, a Sony nem tudom milyen procival, / nem volt adat / de 200 hercen működik, én a Sony felé hajlok! Árban teljesen azonosak! Valaki megerősítene? Köszi, mindenkinek szép napot! grofkopi!
Sziasztok.Szeretnék vásárolni tvt.Csak nem tudom eldönteni hogy mient. Meg olyan gondba vagyok hogy egy 100hz tvnek mien a képfrissitése?Nagy a külöbség a 100hz és a 200hzs tv közt?
Sziasztok.Erről a TV-ről mi a véleményetek:http://www.***/led-tv-lcd-tv-plazma-tv-c3164/lg/42la620s-p150535153/velemenyek.html
Mennyire szépek vele a PS3 játékok?
Ja, ha nem is VGA, akkor DVI. Nekem a 20" monitorom sokkal jobb a DVI mint a VGA. Élesebb a kép, és nem kell felbontással bajlódni. A HDMI még élesebb (plusz hangot is visz), de nekem annyira kontrasztosan adja, hogy élvezhetetlen az eredmény. A sárga konkrétan már világít. Nagyobb tv-re viszont jó választás.
Erről mit gondoltok http://www.emag.hu/orion-t-24d-led-es-smart-okos-televizio-61-cm-hd-t-24d-led-smart/pd/EVPRNBBBM/??
Erről most fogok tudni netezni meg minden?
Üdv.
Én majd szeretnék nemsokára egy tv-t venni de leginkább a gépet kötném rá. 81-82 cm-esre gondoltam de gondolom nem mind1 milyent veszek.Bátyámék vettek egy 82-es LED tv-t de rákötöttem a gépet azt írta natív felbontás 1366x768 ezt ajánlotta pc-re,de így is csúnya volt a kép.Fényes volt és mintha élsimítás hiányzott volna.Sóginál próbáltam a Samsung 129cm-esen ott meg tökéletes volt. Tehát ha géphez akarok venni akkor mit kell nézzek a tévék-nél? :/
Sziasztok.
Melyik tv-t vennétek😂
LG 42LA690/691S vagy Samsung UE40F6640SS 40" F6640.
Arra hogy miért egyik vagy másik kérnék indokot is.
(másodlagos monitorként is szerepelne mivel a gép monitora pici filmet nézni)
orodreath: Az szerintem azért nem olyan egyértelmű, én pl megtehetném, (itt van a monitor mellett egy 42'-es TV) de nem játszok rajta, mert engem zavar, hogy nem nagyon látod be az égészet.
Az meg a másik dolog, hogy ha még el is fogadjuk, hogy játszani jó lesz, a profiljánál azt lehet olvasni, hogy a monitort tervezi lecserélni TV-re ami azért nem jó ötlet, mert netezni, vagy ne adj Isten dolgozni, nagyon nem jó rajtuk.
A lagolás miatt nem aggódnék, ugyan FPS-t nem játszottam soha a TV-n de más játékban nem láttam jelét.
A válasz ideje az mennyi? Istenemre mondom, hogy nem találom sehol sem. Egy tesztnél is csak annyit olvastam, hogy 28MS de az szerintem nem az akar lenni. 😃
For console gaming, it was not necessary to switch to [Game] or [PC] mode on the UE32F5000 for achieve the lowest lag, since our Leo Bodnar input lag tester returned a figure of 28ms across all picture presets. It seems that NOT having to cram a Smart TV system into the set has a beneficial effect on responsiveness – even navigating the user menu felt much more fluid too.
Szerintem a 270X jó választás, Mondjuk én MSI-t pont nem vennék, de ez személyes preferencia dolga, Amúgy bármilyen 1.4-es HDMI kábel jó lesz, arra figyelj, hogy elég hosszú legyen, más gond nem lehet vele (egyes készülékeknél gond lehet, hogy ha falra szereled nem fér el mögötte a HDMI kábel vége, mert idiótán szerelik a csatlakozót, de ahogy néztem ennek az oldalán van)
Ami még játszik és olcsóbb is lenne az a gtx 760-as, vagy kicsit drágábban lehet kapni 280X-et (amiből éppen készlethiány van a legtöbb nagykerben)
Nem lesz gond a válaszidő, de a kontrollal lehet probléma, hogyan és milyen játékot szeretnél játszani a TV-n?
Üdv.
Segítségre volna szükségem, szeretnék vásárolni egy ilyen TV-t
http://www.samsung.com/hu/consumer/televisions/televisions/led-tv/UE32F5000AWXXH-spec
és rákötni a számítógépemet. Egy-két oldalon, fórumon feltettem már a kérdést, de konkrét választ nem kaptam még. 80.000FT-t nem szeretnék "kidobni" az ablakon úgy, hogy nem vagyok biztos benne, hogy alkalmas terméket veszek-e. A segítség abban kellene, hogy a TV amit fentebb linkeltem alkalmas-e arra, hogy monitorként használjam (PC-vel összekötve) játékokra, filmnézésre, internetezésre, stb.
Megfelel-e a válaszideje, nem lesz vele gond játékközben, stb?
Nagyon megköszönném ha kapnék egy konkrét választ.
Szerk: Egy MSI R9 270X 2GB Gaming Version VGA-t kötnék a TV-re.
Szerk2: ehhez a TV-hez - ha megfelel arra, hogy játékokat futtassak rajta - milyen HDMI kábelt érdemes venni?
Sokat töprengtem, hogy milyen tvt. vegyek. Általában a multik nem adnak megfelelő választ az igényeimre.
A tv vásárlásnál személy szerint azt vettem észre, hogy szándékosan megtévesztik a vásárlót a rossz beállításokkal és a termékleírások pontatlanságaival. Itt gondolok arra, hogy a az egyik tv nél a kontraszt arányt hangsúlyozzák ki a másiknál meg a képfrissítést. Véletlen sem adják ki a különböző modellekről ugyanazokat az információkat( technikai adatokat). A másik dolog az, hogy a palettán csak (SONY,PANASONIC,LG és SAMSUNG) LÉTEZIK.
Kérlek benneteket, hogy segítsetek ebben nekem. Olyan tv-re lenne szükségem ami
-LOCAL DIMMING technológiával rendelkezik a magas kontrasztarány érdekében.
-Nagy képfrissítés (Nem szeretném ha szétesne a kép fixen, mert illúzióromboló)
-Ha még létezik olyan, hogy japán alkatrészekből tevődik össze.
-116cm és 127 cm közé essen a képátmérő.
-Legalább 2 Db HDMI aljzat.
Ami nem adja meg magát 2 éven belül(nyilván ez elég extra kérés) 😀
- 150 ezres költségvetésbe beleesik (ha létezik ilyen.)
Nyilván nem létezik olyan tv ami ezeknek a kritériumoknak megfelel, de már ha hasonlót találnék már annak is örülnék.
A tescoban AKCIÓS a BLAUPUNKT BLA-50/209L típusú 127 cm-es készülék. Tud róla valaki valamit? Tényleg eladták a Kínaiaknak a nevet ?
Az lenne a kerdesem, hogy ha 3D tv-t veszek akkor mire kell odafigyelni? Nem tudom, hogy ilyen esetben mit kell nezni, milyen ertekek jok vagy kevesbe jok.
Sony 55"-os 3D tv-t neztunk ki ajandek bluray lejatszoval. £1300 az ara. [LINK] Ettol vannak olcsobbak es dragabbak is. (Amit idaig lattam az £15.000 volt. Kb 5.225.000 forint. 😲 ) [LINK] Brutal elmeny amugy nezni...zarasig csuggnek rajta. 😜
helótok.nekem egy olyan kérdésem lenne,h.szeretnék venni egy új tv-t.na most nézegettem smart tv-ket is,meg 3d-ket is.az lenne a kérdésem mi a különbség az aktiv 3d és a passziv 3d között?és ha én most vennék 3d-s tv-t,akkor 3d-ben csak gondolom azok a filmek mennének,amik 3d-ben vannak,igaz?gondolom nincs olyan funkciója,h.bármit nekem átalakit 3d-be.vagy tévedek?és érdemes egyáltalán smart tv-t venni?szerintem az internet nem olyan lényeges a tv-n,ha itt a pc😀tudnátok is valami tv-t ajánlatni ugy 90-100k körül?a lényeg,h.full hd es 81cm-es legyen.a válaszokat előre is köszönöm és a segitséget
Üdv mindenkinek!Két hete vettem egy Samsung 32"-os full-hd smart tv-t.Eleinte nem vettem észre,de a kép négy sarka sötétebb,(dvd,analóg kábel,set-top box).Fényerőn,háttérvilágításon is állítgattam,de semmi változás.
Van egy 24"-os Full-hd lcd monitorom azon nincs ilyen.Az lenne a kérdésem,hogy ezek a foltok előfordulnak a led tv-nél,vagy hibás a készülék?
Néha jobb venni a drágábbat, mint hogy az olcsóval haljon be az ember. Ez pl. olyan mint a tápegységeknél hogy veszed a Codegen-t (amit hamarosan dobhatsz ki az ablakon a géppel együtt) és a nála drágább Chieftec (amiben hűségesen meg lehet bízni, kivéve az iArena-ban)
[url]http://www.digitall.hu/webshop/index.php?site=autoview&id=268128[/url]
Ennél olcsóbban nem találtam 150-eset (342.000Ft ingyenes szállítással, előreutalásos fizetés esetén mínusz ~10.000k a vételárból).
Szeretnének venni egy TV-t majd a közeljövőben, de nem tudom, hogy hol. Csak ilyen Auchan, Media Markt és hasonló helyeken néztük, de itt nagyon drágák.
A lényeg a TV-ről, hogy max 300.000ft körüli legyen az ára és jó nagy legyen. Engem nem érdekelnek az ilyen 3D-s tévék (bár a nagy TV-kbe már mindbe van), meg az ilyen beépített HDD sem, csak az a fontos, hogy a mérete legyen nagy. Egy 150cm-esen gondolkoztam, az a Media Marktban ha jól emlékszem 700.000ft körül volt, de elméletileg 300.000ft körül is kapható. Ha esetleg kisebb a mérete az sem baj, de ne legyen barom drágák. Várok minden tippet/tanácsot 😀 Ja és ha lehetséges Kecskeméten is legyen ilyen bolt, ha pedig nincs akkor valami linket vagy bolt nevet dobjatok 😀 Na meg persze csak is újat. Használt nem kell, még akkor sem ha 100.000ft egy 200cm-es TV.
Itt a format gombbal kell a képet állítgatni, ha tv nézés közben megnyomom felhoz egy ablakot, és ott változtathatom a képformátumot, de ez USB-s filmnézés közben nem jön elő.
Samsung UE32H5000AWXXH FULL HD LED TV 75ezer
Samsung UE32F5000AWXXH FULL HD LED TV 76ezer
max. 70-75 ezer Ft, 32 Colos (81 cm) kijelző.
Mennyire szépek vele a PS3 játékok?
Erről mit gondoltok http://www.emag.hu/orion-t-24d-led-es-smart-okos-televizio-61-cm-hd-t-24d-led-smart/pd/EVPRNBBBM/??
Erről most fogok tudni netezni meg minden?
Én majd szeretnék nemsokára egy tv-t venni de leginkább a gépet kötném rá. 81-82 cm-esre gondoltam de gondolom nem mind1 milyent veszek.Bátyámék vettek egy 82-es LED tv-t de rákötöttem a gépet azt írta natív felbontás 1366x768 ezt ajánlotta pc-re,de így is csúnya volt a kép.Fényes volt és mintha élsimítás hiányzott volna.Sóginál próbáltam a Samsung 129cm-esen ott meg tökéletes volt. Tehát ha géphez akarok venni akkor mit kell nézzek a tévék-nél? :/
Melyik tv-t vennétek😂
LG 42LA690/691S vagy Samsung UE40F6640SS 40" F6640.
Arra hogy miért egyik vagy másik kérnék indokot is.
(másodlagos monitorként is szerepelne mivel a gép monitora pici filmet nézni)
Én meg pont azt szeretném, hogy ide-oda nézelődni kelljen.
Az MS miatt nem lesz LAGG? Tehát nyugodtan megvehetem?
Az meg a másik dolog, hogy ha még el is fogadjuk, hogy játszani jó lesz, a profiljánál azt lehet olvasni, hogy a monitort tervezi lecserélni TV-re ami azért nem jó ötlet, mert netezni, vagy ne adj Isten dolgozni, nagyon nem jó rajtuk.
A lagolás miatt nem aggódnék, ugyan FPS-t nem játszottam soha a TV-n de más játékban nem láttam jelét.
Ami még játszik és olcsóbb is lenne az a gtx 760-as, vagy kicsit drágábban lehet kapni 280X-et (amiből éppen készlethiány van a legtöbb nagykerben)
Nem lesz gond a válaszidő, de a kontrollal lehet probléma, hogyan és milyen játékot szeretnél játszani a TV-n?
Segítségre volna szükségem, szeretnék vásárolni egy ilyen TV-t
http://www.samsung.com/hu/consumer/televisions/televisions/led-tv/UE32F5000AWXXH-spec
és rákötni a számítógépemet. Egy-két oldalon, fórumon feltettem már a kérdést, de konkrét választ nem kaptam még. 80.000FT-t nem szeretnék "kidobni" az ablakon úgy, hogy nem vagyok biztos benne, hogy alkalmas terméket veszek-e. A segítség abban kellene, hogy a TV amit fentebb linkeltem alkalmas-e arra, hogy monitorként használjam (PC-vel összekötve) játékokra, filmnézésre, internetezésre, stb.
Megfelel-e a válaszideje, nem lesz vele gond játékközben, stb?
Nagyon megköszönném ha kapnék egy konkrét választ.
Szerk: Egy MSI R9 270X 2GB Gaming Version VGA-t kötnék a TV-re.
Szerk2: ehhez a TV-hez - ha megfelel arra, hogy játékokat futtassak rajta - milyen HDMI kábelt érdemes venni?
Sokat töprengtem, hogy milyen tvt. vegyek. Általában a multik nem adnak megfelelő választ az igényeimre.
A tv vásárlásnál személy szerint azt vettem észre, hogy szándékosan megtévesztik a vásárlót a rossz beállításokkal és a termékleírások pontatlanságaival. Itt gondolok arra, hogy a az egyik tv nél a kontraszt arányt hangsúlyozzák ki a másiknál meg a képfrissítést. Véletlen sem adják ki a különböző modellekről ugyanazokat az információkat( technikai adatokat). A másik dolog az, hogy a palettán csak (SONY,PANASONIC,LG és SAMSUNG) LÉTEZIK.
Kérlek benneteket, hogy segítsetek ebben nekem. Olyan tv-re lenne szükségem ami
-LOCAL DIMMING technológiával rendelkezik a magas kontrasztarány érdekében.
-Nagy képfrissítés (Nem szeretném ha szétesne a kép fixen, mert illúzióromboló)
-Ha még létezik olyan, hogy japán alkatrészekből tevődik össze.
-116cm és 127 cm közé essen a képátmérő.
-Legalább 2 Db HDMI aljzat.
Ami nem adja meg magát 2 éven belül(nyilván ez elég extra kérés) 😀
- 150 ezres költségvetésbe beleesik (ha létezik ilyen.)
Nyilván nem létezik olyan tv ami ezeknek a kritériumoknak megfelel, de már ha hasonlót találnék már annak is örülnék.
A tescoban AKCIÓS a BLAUPUNKT BLA-50/209L típusú 127 cm-es készülék. Tud róla valaki valamit? Tényleg eladták a Kínaiaknak a nevet ?
Előre is köszönöm a segítséget.
Az lenne a kerdesem, hogy ha 3D tv-t veszek akkor mire kell odafigyelni? Nem tudom, hogy ilyen esetben mit kell nezni, milyen ertekek jok vagy kevesbe jok.
Sony 55"-os 3D tv-t neztunk ki ajandek bluray lejatszoval. £1300 az ara. [LINK] Ettol vannak olcsobbak es dragabbak is. (Amit idaig lattam az £15.000 volt. Kb 5.225.000 forint. 😲 ) [LINK] Brutal elmeny amugy nezni...zarasig csuggnek rajta. 😜
Van egy 24"-os Full-hd lcd monitorom azon nincs ilyen.Az lenne a kérdésem,hogy ezek a foltok előfordulnak a led tv-nél,vagy hibás a készülék?
SoNeX: neked is 4000-es sorozat van?
LG Electronics 42LS345S
- energiaosztály: A
- képernyőformátum: 16:9
- képátló: 107 cm (42" )
- felbontás: 1.920 pixel x 1.080 pixel
- full HD
- képfrekvencia: 100 Hz
- LED háttérvilágítás
- beépített vevő
- vevőtípus: DVB-C, DVB-T
- hang: Dolby Digital, DTS, SRS Tru Surround XT
- beépített hangszórók
- hangszóró kimeneti teljesítmény: 10 W
- automatikus hangerőszabályzás
- 24p funkcó
- automatikus csatornakeresés
- automatikus formátumfelismerés
- elektronikus programújság (EPG)
- HbbTV (SmartTV)
- WiFi
- teletext
- teletext memória: 2.000 oldal
- elalvás időzítő
- gyermekzár
- képernyőmenü
- beépített USB média lejátszó
- hangformátumok: AAC, AC3, MP3
- képformátumok: JPEG
- videóformátumok: DivX-HD
- csatlakozók: 15 tűs D-SUB bemenet, AV bemenet, CI Plus, Ethernet RJ45 (10/100 Mbit), hang bemenet (3,5 mm), hang bemenet (cinch), hang kimenet (3,5 mm), HDMI bemenet, komponens bemenet, optikai digitális kimenet, SCART bemenet, USB 2.0, videó bemenet
- HDMI szabvány: 1.4
- HDMI bemenetek száma: 4
- DLNA kliens
milyen TV-t ajánlatok? 52-55 col-ig
full Internetes legyen, smart, 3D ha van benn az sem hátrány,
de nem feltétlenül ragaszkodom hozzá.
max 300.000 Ft-ig
Olcsót
jo tanacs de nem mindig jo ha olcso
Ez igaz😀
Olcsót
jo tanacs de nem mindig jo ha olcso
Olcsót😂
Ennél olcsóbban nem találtam 150-eset (342.000Ft ingyenes szállítással, előreutalásos fizetés esetén mínusz ~10.000k a vételárból).
Na Hello Mindenki!
Szeretnének venni egy TV-t majd a közeljövőben, de nem tudom, hogy hol. Csak ilyen Auchan, Media Markt és hasonló helyeken néztük, de itt nagyon drágák.
A lényeg a TV-ről, hogy max 300.000ft körüli legyen az ára és jó nagy legyen. Engem nem érdekelnek az ilyen 3D-s tévék (bár a nagy TV-kbe már mindbe van), meg az ilyen beépített HDD sem, csak az a fontos, hogy a mérete legyen nagy. Egy 150cm-esen gondolkoztam, az a Media Marktban ha jól emlékszem 700.000ft körül volt, de elméletileg 300.000ft körül is kapható. Ha esetleg kisebb a mérete az sem baj, de ne legyen barom drágák. Várok minden tippet/tanácsot 😀 Ja és ha lehetséges Kecskeméten is legyen ilyen bolt, ha pedig nincs akkor valami linket vagy bolt nevet dobjatok 😀 Na meg persze csak is újat. Használt nem kell, még akkor sem ha 100.000ft egy 200cm-es TV.
Panasonic VIERA TX-P50ST30 (300.000Ft)
[LINK]