Melyik játék tetszett a legjobban 2011-ben?
Szerintetek melyik játék kaphatná meg a 2011-es évjátéka címet? Tudom hogy még csak November van de már lassan közeledünk az év végéhez és még tudom jó pár jónak látszó játék nem jött ki de idáig kinek mi tetszett a legjobban? És melyik játék lesz a legjobb év végén ez a kérdés
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Sztem az AC:BH,(majd a Revelations), és a Cod MW3.
Jaa és a World of Tanks 😃😃
-F1 2011
-Need For Speed The Run
-Need For Speed Shift 2
Jelenleg ez a lista alakult ki még az L.A Noire-ra várok. 😃
hát nemtudom mivel uj játékokkal csak a BF3-al játszottam amit ki is toltam,az tetszett,de fent van az MW3-is de azzal nemnagyon játszok, de biztos jó az is.és az Assassin's Creed Rev. is biztos nagyon bejön majd és a Batman A.C.is jólesz reményeim szerint 😀 és még ott a NFS. Run is 😀
egyet kell értsek veled 😆
Uncharted 3: Drake's Deception
Batman: Arkham City
Portal 2
The Legend of Zelda: Skyward Sword
Ezek a jelöltek ahogy már korábban is írta Mort de ez a téma arról is szól hogy kinek mi tetszett a legjobban 😃
Assassin's Creed: Revelations nem hiszem.
XBOX-nál meg egyértelműen Forza Motorsport 4
Egyébként meg Skyrim 😃
Szerintem egyre unalmasabb a story, és a grafika is teljesen átlagos...
Toma97: az Assassins esélyes, viszont az LA-t nem érzem olyan erősnek
Vagy L.A Noire
az évjátéka(így hogy tudom a jelölteket) szerintem a: Batman lesz... bár biztosat csak akkor fogok mondani ha a Skyrim-ot is kipróbáltam 😀
OFF:
Év FPS-e: BF3
Év Multija: BF3
Év Sport játéka: Fifa 12
Év RPG-je: Skyrim (talán Witcher 2 bár nem hinném)
és még sorolhatnám, de ezek szinte biztosak...
Nem ismerem/nem is halottam a skyrim-ről de witcher 2 lesz az év játéka az biztos (szerintem)😀
OFF:
Év FPS-e: BF3
Év Multija: BF3
Év Sport játéka: Fifa 12
Év RPG-je: Skyrim (talán Witcher 2 bár nem hinném)
és még sorolhatnám, de ezek szinte biztosak...
BF3
Deus EX: HR
TW: Shogun 2
eddig ezek, de még van sok amit nem próbáltam ki
-TDU 2
-NFS The Run
-Shift 2
-COD MW3
-L.A Noire 😃
Amúgy hol lehet megnézni az előző év játékát? (2010 év játéka)
[LINK]
Az Év játéka
Red Dead Redemption
A linkben megtalálod a többi nyertest is.
Na hát a BF3 nem lesz évjátéka, még csak nem is esélyes rá, hogy az legyen (hahaha). Itt vannak az év játéka jelöltek, ezek közül lesz valamelyik:
The Elder Scrolls V: Skyrim
Portal 2
Szerintem eléggé reális a lista, nem is igazán gondoltam, hogy a BF3 rajta lesz. Nagy esélye van mindegyiknek (a Zelda kivételével)
Na hát a BF3 nem lesz évjátéka, még csak nem is esélyes rá, hogy az legyen (hahaha). Itt vannak az év játéka jelöltek, ezek közül lesz valamelyik:
The Elder Scrolls V: Skyrim
Portal 2
Ha a Rage-t nem rontották volna el pc-re...de így szerintem a Batman lesz.😀
Ezt érdemes megnézni:
Ha lenne pc-re egy ilyen...😀
Szerintem a Batman: Arkham City a legesélyesebb! Viszont nehéz dolga lesz, azt meg kell hagyni!😀
Méégegy Batman fan. Király!😃 Az biztos, hogy nehéz dolga lesz, viszont rohadt nagyot fog ütni. 😃 Skyrim is elég nagy esélyes, meg még van/lesz jópár pályázó game!😃
Szerintem a Battlefield 3 vagy The Elder Scrolls V Skyrim pályázhat az év játéka címre, igaz az utóbbi még nincs kinn, de videók alapján elég durva.
Mondjuk ez ízlés és kedv kérdése, nem erőszakolhatjuk rá más emberekre a saját gondolatunkat.
XBOX 360: Forza Motorsport 4
PS3: Resistance 3