Rock/Metal

Szerző: tothricsi95, 2010. June 27., téma
Fórum » Zene
Ha szeretetitek a Rockot/Metált akkor itt a helyetek! ;)
Linkelhettek be videókat kedvenc zenéitekről, bandáitoktól!
Meg lehet beszélni kinek-mi a kedvenc albuma egy adott bandától stb.!
Yugiohyugiohzebuyugioh nyitja meg az első videójával a topikot!
Yugi a szinpád a tied! xD
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Az első a '84-es igaz? 😃
0
0
0
0
ulver01 avatar
Dono: Hehehe jó öreg Bathory 😃 Ez is arról az albumról van, nem tudom miért variál a feltöltő... de amugy ez meg az első lemez is a legjobb!
0
0
0
0
alien4hun2 avatar
https://www.youtube.com/watch?v=uWKLN6boesU
0
0
0
0
Kazuma avatar
Első szám amit hallottam tőlük.
Ők döbbentettek rá, hogy a Jrock lehet jó is, ha jó műfajból jó bandákat hallgatunk.
Ez a szám pont azokról a bandákról (Oshare kei műfaj) szól akiknek fiútagjai lánynak vagy cuki fiúcskának öltözve zenélnek valami igénytelen sz*t 0 mondanivalóval, vagy ha van mondanivaló az is klisés, sablonos retek. Ezt a gúnyolódást képesek voltak úgy összehozni, hogy a szám is jól össze lett rakva, bőven lehet rá headbangelni, tombolni. Van magyar feliratos verzió is, de a fordítás nem tökéletes plusz minőségbeli romlás tapasztalható, de akit érdekel megnézheti. Visual kei (Y)

0
0
0
0
ulver01 avatar
Régen de sokat hallgattam 😀 Komolyan mondom Legjobb! 😃
0
0
0
0
Eternet avatar

Ez már nem annyira rock, de imádom :]
0
0
0
0
ulver01 avatar
Ilyen a popszakma 😃D
Őket nem feledjük. Egyik legjobb. Viszont a videóklipp borzasztóan béna... 😃D
0
0
0
0
Bronson avatar
Természetesen ismerem őket, csak nem értem hogy jön ide.... már olyan régen nem hallani róluk semmit sem, ahogy az várható volt a tinilányok felcseperedtek ők meg mentek a süllyesztőbe... 😀
0
0
0
0
ulver01 avatar
Bronson: Nem kell itt álcázni magad 😃DDDDD Valamilyen szinten a Tokio Hotel is rock... 😃DDDDD
0
0
0
0
ulver01 avatar
Bronson: Jaja, ezeknek is megvan a maga hangulata. De én birom a régi lemezeiket is. Egy trash-death riffekkel megtűzdelt doom baromi ütős hangulatot tud hozni 😃 Ahogy váltogatják a gyors, és a lassú dallamokat. Szerintem rohadt jó 😃 Sajnos ezt már nem sok együttes csinálja, sőt...

ui.: Viszont az alábbihoz már ajánlatos az erősebb idegzet, nem egy könnyű zúzda az első albumról 😃
0
0
0
0
Bronson avatar
A Songs for darkness, words of light mekkora album már! 😲 igazából nekem az az etalon tőlük... viszont rohadt régen hallgattam, itt az ideje előkapni! 😎

0
0
0
0
ulver01 avatar
Jaja, ezzel nem vagy egyedül... veszett jól zenélnek. Messze van még az a november 17, én úgy érzem 😃 Viszont addig is van még 1-2 jó old school zene, amit újra lehet hallgatni 😃

Most így Nick után jutott eszembe a My Dying Bride, mivel ők is brittek, és azért egész jól húzták az igát. Anno. 😃
0
0
0
0
Bronson avatar
ulver01 : nekem bejön, nagyon hangulatos, várom a teljes anyagot! 😀
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció