Kmisi99 írta:
a Szykla vidijében az utcán nagyban vígan sétálgat több ember is. Ha ilyen hang lenne akkor mindenki az utcára tódulna hogy mi büdös picsa ez és az eget néznék nem pedig csak ilyen magán személyes mutatvány. Ilyen vidit nem nehéz összehozni.😊
Igen de ha naponta töbször is ez van a végén téged is hidegen hagyna ez az egész.
a Szykla vidijében az utcán nagyban vígan sétálgat több ember is. Ha ilyen hang lenne akkor mindenki az utcára tódulna hogy mi büdös picsa ez és az eget néznék nem pedig csak ilyen magán személyes mutatvány. Ilyen vidit nem nehéz összehozni.😊
MaximumGame írta:
Bazz ezek a hangok nagyon parásak.... szét fossnám magam sötétbe ez jönne elő.... főleg egy üres városba
Az biztos, hogy durva. Ráadásul minden irányból jön és nem tudni honnan indult ki. Olyan, mint hogyha valami robbanás zajlana a föld alatt.
Olyan feltételezés is van, hogy esetleg a Holdról jönne a hang.
Már én is olvastam mert egyre több helyen írnak róla foglalkoznak vele de eddig csak találgatások mennek hogy pontosan mi is okozza ezeket a zajokat.
Egyes videókba ahol szakértők/tudósok vagy hozzá értök nyilatkoznak, ő szerintük ez amolyan a fölt mágnesesség okozta hangok ( ha ők mondják biztos ) de ahogy olvastam itt nálunk magyaroknál is már többen hallották ez az érdekes zajt.
Na holnap elkezdődik a harc a nézettségért! (És ezt szó szerint lehet érteni). Holnap ugyanis megindul a magyar YouTube, ahol a felhasználók a nézettség alapján pénzt szerezhetnek!
Már látom magam előtt a tinik által imádott (Fluor, Sp, meg mit tudjam én milyen okádék emberek) fognak küzdeni azért hogy minél több nézőt szerezzenek.
Kedves gépigényesek, ezúton szeretném kérni hogy az ilyen emberek videóira véletlen se nyissatok rá, mert okádék zenére nem érdemes adni! Legyen rossz nekik!
Bazz ezek a hangok nagyon parásak.... szét fossnám magam sötétbe ez jönne elő.... főleg egy üres városba
Olyan feltételezés is van, hogy esetleg a Holdról jönne a hang.
Egyes videókba ahol szakértők/tudósok vagy hozzá értök nyilatkoznak, ő szerintük ez amolyan a fölt mágnesesség okozta hangok ( ha ők mondják biztos ) de ahogy olvastam itt nálunk magyaroknál is már többen hallották ez az érdekes zajt.
[url]http://www.youtube.com/watch?v=vcUDYBIrWio&feature=player_embedded#![/url]
szerk:.
a vidinél levan tiltva a beágyazás csak így megy.
Ezt figyeljétek.
A legdurvább, hogy nem átverés ez és egyre több helyen hallható.
Ez durva 😲
A legdurvább, hogy nem átverés ez és egyre több helyen hallható.
Ilyen nyomorult regyvás fogyatékos parasztokat,hát hogy néznek ki.... 😲
Ilyenekre pénzt költeni....
😆 Nagyon komoly! 😆
CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK!!! MERT NAGYON DURVA o..o nekem hányingerem lett tőle
😆😆
Már látom magam előtt a tinik által imádott (Fluor, Sp, meg mit tudjam én milyen okádék emberek) fognak küzdeni azért hogy minél több nézőt szerezzenek.
Kedves gépigényesek, ezúton szeretném kérni hogy az ilyen emberek videóira véletlen se nyissatok rá, mert okádék zenére nem érdemes adni! Legyen rossz nekik!
====================================================
[movie=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Gg_FpxLzx3g&feature=related[/movie]
Aki max. hangerőn végignézi, annak fizetek egy bambit!
4:40 nél feladtam 😆 agyamra megy főleg maxon 😃
😆 Ennek már a keze is durván szőrös, Mi volt az 0:05nél? kitörött a foga? 😆
😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆 BEHALOK
Az a baj ezzel hogy aki ilyen ronda nagyobb a nézetsége mint egy egész profilnak 😆
😆 Ennek már a keze is durván szőrös, Mi volt az 0:05nél? kitörött a foga? 😆
😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆 BEHALOK
Aki max. hangerőn végignézi, annak fizetek egy bambit!
Hát ez nagy! 😆 😆 😆
ezen szakadok 😆 kuva jó
Ez brutális Behalok rajta😆
ezen szakadok 😆 kuva jó
http://www.youtube.com/watch?v=eIri9YLHpOg
Ez lol 😃