Rock/Metal

Szerző: tothricsi95, 2010. June 27., téma
Fórum » Zene
Ha szeretetitek a Rockot/Metált akkor itt a helyetek! ;)
Linkelhettek be videókat kedvenc zenéitekről, bandáitoktól!
Meg lehet beszélni kinek-mi a kedvenc albuma egy adott bandától stb.!
Yugiohyugiohzebuyugioh nyitja meg az első videójával a topikot!
Yugi a szinpád a tied! xD
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Október 15-én, illetve 16-án két remek album is megjelent 😆

Thy Catafalque - Sgúrr

So Hideous - Laurestine
0
0
0
0
Slammer avatar
Blackened Deathcore \m/ Az új albumuk is nagyon jó lett egyébként, de azt már inkább Metalcorenak nevezném.. Voltam augusztusban koncertjükön, jók voltak nagyon 😃
0
0
0
0
Thomaz avatar
Na úgy gondoltam megosztom az emberekkel eme metálos arcomat, észveszejtő nagy kiterjedésű s majdan milliónyi oldallal betöltött (már ha van időm linkelgetni! 😃😉
k*******tt durva rock/metál-os csörömpöléseket.
Kezdjük először is egy tagbaszakadt melódikus death metállal majd később következnek a bársonyos hangzású talpalávalók is😀

0
0
0
0
Slammer avatar
Ez is jó 😃 Én most megint OCD új albumát hallgatom, ebből sosem elég \m/
0
0
0
0
ulver01 avatar
Jah a korai Cannibalok a legjobbak 😃 De most valahogy inkább ezt hallgatom (winter is coming\m/)😃
0
0
0
0
Slammer avatar
Én azokon nőttem fel, az I CUM BLOOD pedig már régóta a második kedvenc tőlük (első a HAMMER SMASHED FACE) \m/ De ha már horror plusz zene, akkor csak is slam death metal 😃

0
0
0
0
ulver01 avatar
Jah valószínűleg 😃 Hírdest meg vöröskeresztnek, tuti csomóan jönnek lol...
Amugy ha horror is meg zene is kell, akkor ajánlom figyelmedbe a korai cannibal corpse lemezeket.. 😃
0
0
0
0
Slammer avatar
Oké, én már majdnem egy évet vártam rá, de megérte, kedvenc filmem lett. Egyszer ha lesz bandám akk meg kéne csinálni azt amit a filmben 😃 (arra gondolok hogy lejátszani a Black Hymn számot, amivel megidézünk démonokat és hogy igaz-e a filmnek az a része hogy ettől tényleg mindenki kimegy az utcára vért hányni :'DD )
0
0
0
0
ulver01 avatar
Nem igazán szoktam filmet nézni, nagyon ritka 😃 De azért köszi 😃
0
0
0
0
Slammer avatar
Jaja 😃 Szereted a brutális horror filmeket? Mert ha igen akkor ez egy kötelező darab:

Metál témájú horrorvígjáték, zseniális alkotás, most jött ki, az egyetlen hátránya hogy csak angol nyelven van, még felirat sincs magyar, de ha jó vagy angolból akkor simán érteni mindent 😃 legalábbis én értettem 😃
0
0
0
0
ulver01 avatar
😃D Nem csak te hallgatsz.. 😃
Rohadt jó ez a cover 😀
0
0
0
0
Slammer avatar
*** YES!! \m/ végre nem csak én hallgatok Blacket.
CHUG WHISKEY
EAT PUSSY
HAIL SATAN

0
0
0
0
no avatar
Igen, hallottam is már, de attól még várom 😃

0
0
0