Fifa 14 gólszépségverseny
Ide jöhetnek a Fifa 2014 legszebb góljai. 10-es skálán akár lehet szavazni is :)
jó szórakozást. Én sajnos videót nem tudok linkelni mert én konzolon tolom XD
jó szórakozást. Én sajnos videót nem tudok linkelni mert én konzolon tolom XD
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
dcsabika: Egyedül a gól minősége számít!
muszaki: Egyszerre csak egy videó pontozható!
ZombiDinnyeKutya: 9
tothricsi95: 7
Van pár ötletem, és ha nektek jó, be lehetne vezetni.
- Kicsit legyen rendezettebb a topik, hétfőtől péntekig jöhetnének a gólok, szombaton és vasárnap lehetne pontozni.
- A pontokat egyeztetem majd egy táblázatban és aki havonta a legtöbb pontot szerzi, az 10k FUT zsetont kap (Ha a győztesnek nem eredeti a játék, akkor a 2. kapja.. Ja és persze ezt én állom.)
- A heti legszebb gól tulajdonosa(i) 1-1 keretedzést (ritka arany (+30)) nyernek. (Ha holtverseny van, mind a ketten megkapják, itt is érvényes az ami az előzőnél, a tört játék esetén. Ezt is én állnám.)
Nekem is van pár szép gólom, de még vacilálok hogy melyiket mutassam meg nektek. 😃
muszaki: 1
nankacu: 1
markucikus0: 1
dcsabika: 1
almos: 1
ZombiDinnyeKutya: 1
tothricsi95: 1
Bristol City, Schrijvers
Holnap pontozok is, most már nincs energiám megnézni őket 😃
Egyébként még nagyon sok szép gólt lőttem/lőttünk haverommal, karriert 2-en toljuk, és így elég szép gólok jönnek össze 😃
Szép volt!
djwarp: 7
muszaki: 10
nankacu: 8
markucikus0: 9
dcsabika : 8
almos : 9
Spoiler!
A dicsőséget! 😆
markucikus0: 7
nankacu: 7
almos: 10
muszaki: 7
djwarp: 9
Eddig egy szép gólt vágtam, csak a tálcára rakás miatt kifagyott a játék!😆
markucikus0:8
almos:9 nagyon szép mozdulat volt 😉
nankacu:7
muszaki:8
djwarp:9
Ha valakit lehúztam bocsánat 😀
muszaki: 7
djwarp: 8
dcsabika: 7
Bocsi, hogy kicsit lehúztam mindenkit, de nekem nem ezek a távoli bombák tetszenek a legjobban. Viszont mindegyik szép gól volt!
markucikus0: 9
nankacu: 8
muszaki: 8
djwarp: 10 (Nagyon tetszett benne, ahogy a kapust kijátszottad)
almos: 9
Amint időm engedi, megcsinálom az összesített táblázatot is és rúgok én is egyet. 😃
markucikus0:7
nankacu :8
muszaki:9
djwarp:8
almos:8
almos: 9
markucikus0 : 8
nankacu : 9
muszaki : 8
almos : 9
dcsabika: 8
muszaki: 9
djwarp: 10 (szívem szerint 11) 😃
muszaki: 10
djwarp: 8
Íme az enyém 😀
Robin Van Persie - Real Madrid 😀
Gsz:CR7
Real Madrid-Barcelona
Szerk:
Íme: (Gsz: Fernando Torres)
Visszajátszás 1 névre hallgató videót szeretném jelölni (Manchester UTD- Chelsea).
dcsabika
almos
robinho89
gigazte
nankacu
djwarp
markucikus0
Bicike
Akkor még a pontozást megbeszéljük, hogy hogyan legyen ez a rendszer és indulhat is a téma. 😃
Akkor legyen heti bontás, viszont a pontok mindig adódjanak össze, vagy hetente új toplista, mert nyílván nem mindig ugyanaz az ember fogja rúgni a legjobb gólt.
Nem zavar az senkit 😃
Én pedig ezzel neveznék 😃 bocs a rossz képminőségért, xboxon játszottam és csak így tudtam feltenni 😆 (a gólt egy online meccsen lőttem 😃😉 szóljatok ha nagyon nem lehet látni mert akkor megpróbálom jobb minőségben felvenni 😃
Most is lehet.
@nankacu
Az is jó, persze. 😃
Profi karrieres gól is jó? (én lőttem persze)
Itt az én versenyzőm 😃
Bocs a fertelmes minőségért, de a vágóprogram teljesen elrontotta :// Nem akartam 450 megát feltölteni, ez lett belőle, azért a gól remélem tetszik 😀
Ui: Feltöltöttem egy kicsit jobb minőségben, de valamiért a YouTube még így is rontott a minőségén... :/
Ha PES-hez akarsz, akkor nyiss egy másik fórumot! Ez fifához van... 😀
Én holnap már töltöm is fel a "versenyzőmet" 😆