gotrabi8 írta:
Sziasztok
Kinéztem magamnak két gépházat és nem tudom eldönteni melyiket vegyem meg ezért is szeretném kikérni a ti véleményeteket
Sharkoon T28 és Cooler Master HAF 912 Plus.
A Sharkonn T28 eléggé tetszetős, nagy és árban is nagyon csábító. EGy úgymond "negatívum"-a van. a kevés rendszerhütő hely. 2x 140mm-es elöl és 1x120mm hátul. Egy nagy ház esetében legalább 2x120mm kellene hátra, vagy a tetejére. (szerintem). De ahogy néztem hozzászólásokat hűtésgondok nincsenek.
gotrabi8 írta:
Sziasztok
Kinéztem magamnak két gépházat és nem tudom eldönteni melyiket vegyem meg ezért is szeretném kikérni a ti véleményeteket
A HAF 912 egy nagyon jó ház,inkább azt vedd, nem lőssz mellé az biztos! 😀
Sziasztok
Jó kis ház. Jól szellőzik, köszönhetően a nagy ventiknek elöl, fölül és oldalt.(120-140 mm-es és 80/90/120mm-es) Összesen alapból 5 venti van benne, a teljes hűtés érdekében. Árát nézve, reális és nagyon megéri. Design-os külső, tágas belső.
Szóval egy remek ház.
kösz,kösz
Akkor ez lesz,mert A CM nem gyenge márka 😃 és csak 14k
Természetesen a CM az egyik legjobb márka, és minden téren nagyon jó 😀
Jó kis ház. Jól szellőzik, köszönhetően a nagy ventiknek elöl, fölül és oldalt.(120-140 mm-es és 80/90/120mm-es) Összesen alapból 5 venti van benne, a teljes hűtés érdekében. Árát nézve, reális és nagyon megéri. Design-os külső, tágas belső.
Szóval egy remek ház.
Szóval egy remek ház.
Szóval egy remek ház.
patrikk911 írta:
Keret van rá már réggyűlik és szüleim is besegítenek szerencsémre(diákmunka csak azért h ne mondjátokh apuci meg anyuci) am thermaltake v4 lett(lesz) volna
Keret van rá már réggyűlik és szüleim is besegítenek szerencsémre(diákmunka csak azért h ne mondjátokh apuci meg anyuci) am thermaltake v4 lett(lesz) volna
Én azt mondom hogy inkább legyen egy "ócska" gagyi gépházad, és legyen pénzed maga a gép fejlesztésre..elég ha akkor veszel gépházat, ha már biztos hogy megvan rá a keret..😀
patrikk911 írta:
Köszi nem akarok 10e ft ot egy házra flexel v vmivel csinálok rálukat ozt kész nem?
én is azt csináltam 😃
ócska mercury , vágtam bele egy lukat, plexis oldal kész, lefestettem, fúrtam 12 cm venti helyet, beraktam 2 LED ventit, + még 2 sima ventit és kész a jó kis ház 😀
Joker020 írta:
Tudnátok ajánlani max 15k forintig olyan gépházat ami jól szellőzik, és az oldalán egy szép nagy darab plexi van? Mert amit én találtam azon elég kicsi volt :/
Cooler Master Elite 430 13k
Cooler Master Elite 431 13K
Sharkoon T5 Value 14k
Sharkoon T9 Value 16k
Köszi a gyors választ! Cooler Master Elite 430 pont jó is lesz 😀
az a "Spire" írás nem hiába van ott 😀
😉😎
azta igy tudod? 😲 köszi a infót😀
Azt azért mindig tudd hogy A Google a barátod 😃
sajna csak igy tuttam lekapni
Spire SPD202B CoolBox
sajna csak igy tuttam lekapni
Sziasztok
A Sharkonn T28 eléggé tetszetős, nagy és árban is nagyon csábító. EGy úgymond "negatívum"-a van. a kevés rendszerhütő hely. 2x 140mm-es elöl és 1x120mm hátul. Egy nagy ház esetében legalább 2x120mm kellene hátra, vagy a tetejére. (szerintem). De ahogy néztem hozzászólásokat hűtésgondok nincsenek.
A HAF 912-t meg megválaszolták már.
Sziasztok
A HAF 912 egy nagyon jó ház,inkább azt vedd, nem lőssz mellé az biztos! 😀
cooler master 431 plus milyen?
Jó kis ház. Jól szellőzik, köszönhetően a nagy ventiknek elöl, fölül és oldalt.(120-140 mm-es és 80/90/120mm-es)
Összesen alapból 5 venti van benne, a teljes hűtés érdekében. Árát nézve, reális és nagyon megéri. Design-os külső, tágas belső.
Szóval egy remek ház.
kösz,kösz
Jó kis ház. Jól szellőzik, köszönhetően a nagy ventiknek elöl, fölül és oldalt.(120-140 mm-es és 80/90/120mm-es)
Összesen alapból 5 venti van benne, a teljes hűtés érdekében. Árát nézve, reális és nagyon megéri. Design-os külső, tágas belső.
Szóval egy remek ház.
Szóval egy remek ház.
Szóval egy remek ház.
?😃
Mert?
Mert V9 hzam volt... megvettem jó drágán.. és felét se érte 😃
szar anyagból vannak a TT házak
Mert?
Köszi 😃
Akkor szerintem,egy kicsit gyüjtők és a dokkolossat!😃
nm. sok sikert hozzá 😀
Akkor szerintem,egy kicsit gyüjtők és a dokkolossat!😃
köszönöm
egy thermaltake Transporter Carry Bag-be elfér ?😃
Bőven.
egy thermaltake Transporter Carry Bag-be elfér ?😃
Üdv.
Milyen számítógépházat vegyek
intel core i5 2500k
nvidia gtx 560Ti
mellé ?
Thermaltaket,ha lehet😃
Thermaltake V4 (10.000Ft) vagy Thermaltake COMMANDER MS-I (13.000Ft)
dokker az milyen ?
Üdv.
intel core i5 2500k
nvidia gtx 560Ti
mellé ?
Thermaltaket,ha lehet😃
Thermaltake V4 (10.000Ft) vagy Thermaltake COMMANDER MS-I (13.000Ft)
intel core i5 2500k
nvidia gtx 560Ti
mellé ?
Thermaltaket,ha lehet😃
Jó választás a Thermaltake V4!
elfogadnám :D bár ez már túl csicsás..inkább letisztult legyen..:)
Spoiler!
egyébként a jókis asus házakat 5-6 ezrekért dobálják ujjonan
Köszi nem akarok 10e ft ot egy házra flexel v vmivel csinálok rálukat ozt kész nem?
én is azt csináltam 😃
ócska mercury , vágtam bele egy lukat, plexis oldal kész, lefestettem, fúrtam 12 cm venti helyet, beraktam 2 LED ventit, + még 2 sima ventit és kész a jó kis ház 😀
amúgy viccet félretéve igazából a legolcsóbb házakkal is el lehet lenni, csak azok nem anyira szellősek, s nem nem néznek ki olyan csicsásan.
Sziasztok.
Szerintetek megéri a haf 912 plus vagy egy thermaltake commander is elég.
Bőven megéri a HAF 912 plus!
Szerintetek megéri a haf 912 plus vagy egy thermaltake commander is elég.
Tudnátok ajánlani max 15k forintig olyan gépházat ami jól szellőzik, és az oldalán egy szép nagy darab plexi van? Mert amit én találtam azon elég kicsi volt :/
Cooler Master Elite 430 13k
Cooler Master Elite 431 13K
Sharkoon T5 Value 14k
Sharkoon T9 Value 16k
Köszi a gyors választ! Cooler Master Elite 430 pont jó is lesz 😀