Rock/Metal

Szerző: tothricsi95, 2010. June 27., téma
Fórum » Zene
Ha szeretetitek a Rockot/Metált akkor itt a helyetek! ;)
Linkelhettek be videókat kedvenc zenéitekről, bandáitoktól!
Meg lehet beszélni kinek-mi a kedvenc albuma egy adott bandától stb.!
Yugiohyugiohzebuyugioh nyitja meg az első videójával a topikot!
Yugi a szinpád a tied! xD
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Mostani kedvencek: 😆

0
0
0
0
no avatar

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Uths4S2enj0&list=PL8VbTOsQGdVUU-EB56wDN-nZFwD7QdXRr[/youtube]

Aki szereti az AC/DC-t annak szerintem az Airbourne is be fog jönni, sok helyen mondták már rájuk hogy ők a modern AC/DC 😃
0
0
0
0
ulver01 avatar
Ennyi. Nem csak a norvégokat hallgatok, csak éppen az jutott eszembe.
0
0
0
0
no avatar
Jó, hogy a németektől jöhet minden, de az egyik osztrák a másik meg ugye norvég 😃 Na mindegy... 😊

0
0
0
0
ulver01 avatar
Ja, nem rossz. Németektől jöhet minden 😃
0
0
0
0
no avatar
Tudjátok mi még a nagyon jó? Az Ellende:

Meg a Burzum :3
0
0
0
0
ulver01 avatar
Inkább szaloncukorral doblak meg, hogy legyen valami ünnepi hangulat 😃 Egyébként nem lett rossz az új Satyricon se.

Egy kis ráadás. lol
0
0
0
0
Bronson avatar
Naná hogy ér! 😎 Ez a szám pl. nekem valamiért nagyon betalált... kövezettek meg érte 😆

0
0
0
0
no avatar
Black az mindig, a fekete örök *-* ss De amúgy nagyon rákattantam már minden elvetemült irányzatra az avantgárdtól a djenten át a funk metalig, oda-vissza a thrash, groove, nu, power és minél többet kedvelek meg, annál inkább rájövök hogy a KoRnnak volt igaza, amikor azt mondták hogy cs*szzék meg a kategóriákat 😆dd

A Satyricontól ér új albumról is? Sokan szidják őket értük, pedig szerintem még ezekkel sincs túl nagy probléma. Jó, a Dark Medieval Timestól vagy a The Forest is My Thronetól kicsit messze van, de na... vagy ó jaj, Nemesis Divina 😃 A francba már, szinte minden jó amit kiadtak valaha >😞
0
0
0
0
Bronson avatar
Zseni az az Abbath! Ezen a felvételen olyan piszok jól szónak hogy észbontó...

0
0
0
0
ulver01 avatar
Nálunk csak a szél fújja az esőt, de valami nagyon durván, mármint Belgiumban. De nekem nem kell tél legyen ahoz hogy black-et hallgassak, jobb félét én mindig. Darkthrone, Satyricon... ilyenek mindig jöhetnek. Ezek azok a bandák akik zsigerből írtak, és nem a lepolírozott, agyon retusált... vérpisti black metál bandák ezek.. most így példáztatva egyet mondok Marduk. Nah mindegy, csak jár a nagy szám.

Egyébként folk, és klasszikus zenét is bármikor.
0
0
0
0
no avatar
Nem tudom felétek mi a helyzet, de nálunk hétvégén leesett némi hó és egyből eszembe jutott az Immortal, végig is hallgattam ezt a két albumot (At The Heart of Winter, Sons of Northern Darkness). Sosem lehet megunni, mert kegyetlenül zseniálisak. \m/

0
0
0
0
Bronson avatar
Dono : Sons of Northern Darkness! Mekkora album! 😎
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció