mert mercury, nincs elől szellőzője. A Mercury szart gyártott mindig, nekem is volt egy mercury házam, sajnos tápom is, a házat ingyen haveromnak adtam, a tápot meg szétvertük a suliban.
Mercury házban ordított minden venti, melegedett minden, és a ventit csak úgy tudtam berakni ha fúrtam neki lyukat.
nokiacsabika írta:
sziasztok, meik ház a legalkalmasabb hűtés szempontjából, és elférnek-e benne a leghosszabb vga-k? gamer háznak jó-e vagy nem? előre is köszi
lian li pc-60fnw vagy
lian li pc-7fnw
nokiacsabika írta:
sziasztok, meik ház a legalkalmasabb hűtés szempontjából, és elférnek-e benne a leghosszabb vga-k? gamer háznak jó-e vagy nem? előre is köszi
lian li pc-60fnw vagy
lian li pc-7fnw
nokiacsabika írta:
lian li pc-60fnw vagy
lian li pc-7fnw
nokiacsabika írta:
lian li pc-60fnw vagy
lian li pc-7fnw
lian li pc-60fnw vagy
lian li pc-7fnw
DoN_BeNCe22 írta:
Sziasztok!😀
Thermaltake VN400A1W2N Commander MS-I számítógép ház ezt a házat vagy Thermaltake VM30001W2Z V4 Black Edition ezt ajánlanátok jobban?😀
DoN_BeNCe22 írta:
Sziasztok!😀
Thermaltake VN400A1W2N Commander MS-I számítógép ház ezt a házat vagy Thermaltake VM30001W2Z V4 Black Edition ezt ajánlanátok jobban?😀
krakateu10 írta:
szerintem nem jó a fehér mert ha koszos lesz akkor azon rögvest meg fog látszani a por és minden más vagyis szinte minden nap "políroznom" kéne! 😞
A por az feketén látszik meg jobban nem? Nekem legalábbis azon.
[img]http://1.bp.blogspot.com/-bg37S3akftI/TusZf0AXoUI/AAAAAAAAAQY/zv3GJ15kvc8/s1600/Aerocool+Syclone+II+Black+Edition+1.jpg[/img]
ha a közeljövőben újításra kerülne sor... nagyon bejön : ))
marko0095 írta:
Sziasztok segítségeteket kérném abban,hogy ez a ház:HKC 7062GB tuti,hogy támogatja a mATX-es lap foglalatot mert olyan lapot néztem ki.Köszi előre is!😆
támogatja, de inkább ilyet vegyél : Cooler Master Elite 331.
Sziasztok segítségeteket kérném abban,hogy ez a ház:HKC 7062GB tuti,hogy támogatja a mATX-es lap foglalatot mert olyan lapot néztem ki.Köszi előre is!😆
pcguru22 írta:
Nekem pl:Ezt a házat elég sokat leszarozták hogy hülyén néz ki az eleje szar a kábel elvezetési lehetöség meg ilyenek....Hát aztán a nagy ló..szt!Teljesen jol el lehet vezetni a kábeleit a tápodnak és a forma is jo...De ahány ember annyi vélemény...
Hát azért a "teljesen jól el lehet vezetni a kábeleket" kicsit túlzás. 😆
A kábelmenedzsmentes házaknak vitathatatlan előnye, hogy minden kábelt el lehet tüntetni szem elől, ha még ehhez moduláris táp is van, az csak hab a tortán.
Nekem pl:Ezt a házat elég sokat leszarozták hogy hülyén néz ki az eleje szar a kábel elvezetési lehetöség meg ilyenek....Hát aztán a nagy ló..szt!Teljesen jol el lehet vezetni a kábeleit a tápodnak és a forma is jo...De ahány ember annyi vélemény...
pcguru22 írta:
RapStyle és Attila007 komolyan mondom a cpu és gpu hömérsékletem is vissza esett mint alapjáraton mint terheléskor és árban tényleg nagyon jo szerintem is!😀
Hát nem ok nélkül esett vissza 😀 Thermlatake mindig ügyelt arra hogy kielégítő házakat csináljon, jó hűtéssel. a Commander MS-I -nél felülmúlták magukat ezzel.
Sokan leminősítik hogy sz*r anyagokból csinálják házaikat, de én ezeket az állításokat mellőzöm.
RapStyle és Attila007 komolyan mondom a cpu és gpu hömérsékletem is vissza esett mint alapjáraton mint terheléskor és árban tényleg nagyon jo szerintem is!😀
Shadowking írta:
Ehhez mit szóltok http://www.lc-power.de/index.php?id=283&L=1 ?
A gépeimnél megtalálhatjátok a leendő belevalókat 😃
Korrekt háznak tűnik. Viszont ahogy nézem, a hűtési problémákat kiküszöbölve szépen odaraktak egy 190mm-es ventit oldalra 😃
Részemről oké ez a ház. Jól felszerelt, masszív, szóval nálam nincs kifogás 😀
Szép ház. A Thermaltake jó, masszív házakat csinál. A Commander szériával meg a 10-15.000Ft-os kategóriában véleményem szerint tarol. Szóval jól választottál 😀
nekem elöl egy nagy lyuk van... ahol a dvd írórk lennének ott egy bazi nagy lyuk van
Az semmit sem ér, hacsak nem a pusztán fújja 120km/h szél.😆
Jobban porosodik, ennyit a Lyukakról.😜
Mercury házban ordított minden venti, melegedett minden, és a ventit csak úgy tudtam berakni ha fúrtam neki lyukat.
lian li pc-60fnw vagy
lian li pc-7fnw
Ha még 3 témába beírod, talán választ is kapsz.
csak 2-be akartam de már javítottam, köszike 😀
Privátba ment válasz.😉
köszike 😆
lian li pc-60fnw vagy
lian li pc-7fnw
Privátba ment válasz.😉
lian li pc-60fnw vagy
lian li pc-7fnw
lian li pc-60fnw vagy
lian li pc-7fnw
lian li pc-60fnw vagy
lian li pc-7fnw
Sziasztok.
Egy méretesebb processzorhűtő mint pl.: ARCTIC COOLING Freezer 13 PRO elférne ebben a házban: Sharkoon Vaya Value?
Köszönöm.
Köszi. Esetleg tudsz ajánlani 20 ezer környékén valami jó kis házat amibe van is hely?
Sziasztok.
Egy méretesebb processzorhűtő mint pl.: ARCTIC COOLING Freezer 13 PRO elférne ebben a házban: Sharkoon Vaya Value?
Köszönöm.
Köszi. Esetleg tudsz ajánlani 20 ezer környékén valami jó kis házat amibe van is hely?
Sziasztok.
Köszönöm.
Köszönöm.
Sziasztok!😀
Előre is köszönöm 😀
Sziasztok!😀
Előre is köszönöm 😀
Amelyik neked jobban tetszik!😉
Előre is köszönöm 😀
Szerintetek milyen gépházat vegyek?
Sharkoon Vaya, ThermalTake Commander MS-I??
A Thermaltake-et.😉
Szerintetek milyen gépházat vegyek?
szerintem nem jó a fehér mert ha koszos lesz akkor azon rögvest meg fog látszani a por és minden más vagyis szinte minden nap "políroznom" kéne! 😞
Ennyiért nagyon jó és eléggé szép bár az eleje cseppt ronda de megszokható.
kösz a választ! 😃
Milyennek találjátok ezt a gépházat:
Sharkoon Vaya Value RED
Szerintetek jól néz ki?
8000ft! 😀
ha a közeljövőben újításra kerülne sor... nagyon bejön : ))
Sharkoon Vaya Value RED
Szerintetek jól néz ki?
8000ft! 😀
támogatja, de inkább ilyet vegyél : Cooler Master Elite 331.
Nem tudtok valami házat 10k ig aminek fekete a belseje?
Jelenlegi gépemhez szeretnék majd venni egy új gépházat lehetőleg valami olcsót ami jól nézki és jól szellőzik kb. 7500 Ft
Ja és ehez milyen méret szabványú kellene, mert nem nagyon értek hozzá, microATX, ATX, Extended ATX ?
Processzor: AMD Athlon II X2 250 (3.0 Ghz)
Memória: DDR3 2x2Gb (4Gb)
Videókártya: Gainward GTS250 1024MB "Deep Green"
Alaplap: Gigabyte GA-MA78LMT-S2
Merevlemez: SAMSUNG HD502HJ ATA Device (500 GB, 7200 RPM, SATA-II)
Hangkártya: Realtek ALC887
Tápegység: CHIEFTEC iArena 500W
Ja és ehez milyen méret szabványú kellene, mert nem nagyon értek hozzá, microATX, ATX, Extended ATX ?
Processzor: AMD Athlon II X2 250 (3.0 Ghz)
Memória: DDR3 2x2Gb (4Gb)
Videókártya: Gainward GTS250 1024MB "Deep Green"
Alaplap: Gigabyte GA-MA78LMT-S2
Merevlemez: SAMSUNG HD502HJ ATA Device (500 GB, 7200 RPM, SATA-II)
Hangkártya: Realtek ALC887
Tápegység: CHIEFTEC iArena 500W
[LINK]
erről mia véleményetek emgéri jó ház?
Jó ház, csak fehér a belseje.Ami szerintem nem vmi szép!😜
Most nézegettem a gépházakat és ez most nagyon megtetszet lehet énis veszek majd gépházat szerintetek ez jó?😀
Maximum árkategóriában tudnánk erre válaszolni , hogy mi a jó ... 😀
Ilyet Mo-n nem is lehet kapni.😢 Pedig nekem is nagyon tetszik!😠
Most nézegettem a gépházakat és ez most nagyon megtetszet lehet énis veszek majd gépházat szerintetek ez jó?😀
Maximum árkategóriában tudnánk erre válaszolni , hogy mi a jó ... 😀
Hát azért a "teljesen jól el lehet vezetni a kábeleket" kicsit túlzás. 😆
A kábelmenedzsmentes házaknak vitathatatlan előnye, hogy minden kábelt el lehet tüntetni szem elől, ha még ehhez moduláris táp is van, az csak hab a tortán.
Hát nem ok nélkül esett vissza 😀 Thermlatake mindig ügyelt arra hogy kielégítő házakat csináljon, jó hűtéssel. a Commander MS-I -nél felülmúlták magukat ezzel.
Sokan leminősítik hogy sz*r anyagokból csinálják házaikat, de én ezeket az állításokat mellőzöm.
Ehhez mit szóltok http://www.lc-power.de/index.php?id=283&L=1 ?
Korrekt háznak tűnik. Viszont ahogy nézem, a hűtési problémákat kiküszöbölve szépen odaraktak egy 190mm-es ventit oldalra 😃
Részemről oké ez a ház. Jól felszerelt, masszív, szóval nálam nincs kifogás 😀
Két napja érkezett meg vélemény?
Szép ház. A Thermaltake jó, masszív házakat csinál. A Commander szériával meg a 10-15.000Ft-os kategóriában véleményem szerint tarol. Szóval jól választottál 😀