Milyen gépházat vegyek?

Szerző: philips20, 2009. November 22., téma
Fórum » Asztali PC
kiváncsivagyok mit ajánlotok :d
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
gyenesmartin avatar
chrono02 írta:
gyenesmartin írta:
chrono02 írta:
akkor alaplap megvan. köszönöm. már csak a ház-táp kérdést kell megoldani. háznál kinézet nem nagyon számít nálam.
az M-teches házhoz mit szólsz? amit az előbb írtam. plusz a mostani gépemből a táp.
Azt ami az előbb is. Ehhez a géphez minimum egy Sharkoon Vaya ház. Tápból meg ha jól emlékszem 480-asod van. Minőségi tápok közül nem gyártott senki ilyen teljesítményűt. Azaz azt is kéne venni.

megnézem a pontos nevét most. egy kérdés még ami nem pont ide tartozik, hanem ramhoz. van külömbség abban, hogy 2x2GBt veszek vagy 1x4 GB-t?
Ha most 1x4-et veszel később tehetsz mellé még 4gb-ot. Inkább ezt válaszd. Kitudja meddig lesz elég 4gb.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
gyenesmartin írta:
chrono02 írta:
akkor alaplap megvan. köszönöm. már csak a ház-táp kérdést kell megoldani. háznál kinézet nem nagyon számít nálam.
az M-teches házhoz mit szólsz? amit az előbb írtam. plusz a mostani gépemből a táp.
Azt ami az előbb is. Ehhez a géphez minimum egy Sharkoon Vaya ház. Tápból meg ha jól emlékszem 480-asod van. Minőségi tápok közül nem gyártott senki ilyen teljesítményűt. Azaz azt is kéne venni.

megnézem a pontos nevét most. egy kérdés még ami nem pont ide tartozik, hanem ramhoz. van külömbség abban, hogy 2x2GBt veszek vagy 1x4 GB-t?
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
chrono02 írta:
0
0
0
0
Arnybiro avatar
0
0
0
0
Arnybiro avatar
tápot megnézem milyen van a gépben. gyenesmartin alaplapot tudnál mondani. arról nem is volt a termék adatlapján szó, hogy hány W-os procikat támogat
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
chrono02 írta:
gyenesmartin írta:
Ne W-ot mondjál, hanem márkát. Ha ilyen M-tech, Mercury, HKC vagy codegen féleségek akkor inkább vegyél egy FSP 400-60APN-t. Ez a legolcsóbb megbízható tápok egyike.
Így házból meg egy sima olcsó pár forintos Codegen vagy Mercury stb... Itt mindegy melyik, mert csak kinézetre különböznek.

Az új géphez ezt a házat néztem, táp nélkül: M-Tech AC09A-BK BLUE LED számítógép ház
A mostani gépemben lévő táp márkáját sajnos nem tudom, a doboza már nincs meg.
Ennyiért inkább Sharkoon VAYA. Már ha szeretnél egy minőségibb házat. Meg bele egy FSP 400-60APN táp. De ezek már tényleg a minimumok. Főleg a terv gépedhez. Az a processzor elég melegedős fajta. 3-4K-s házban sűrűn túlmelegedhet.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Kmisi99 írta:
Magára a tápra van kiírva. De ha még neve sincs az nagyon rossz.

lekapom az oldalát és megnézem. 2-3 éve vettem a doboz a sok pakolás közben meg sajnos elveszett :S
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Magára a tápra van kiírva. De ha még neve sincs az nagyon rossz.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
gyenesmartin írta:
Ne W-ot mondjál, hanem márkát. Ha ilyen M-tech, Mercury, HKC vagy codegen féleségek akkor inkább vegyél egy FSP 400-60APN-t. Ez a legolcsóbb megbízható tápok egyike.
Így házból meg egy sima olcsó pár forintos Codegen vagy Mercury stb... Itt mindegy melyik, mert csak kinézetre különböznek.

Az új géphez ezt a házat néztem, táp nélkül: M-Tech AC09A-BK BLUE LED számítógép ház
A mostani gépemben lévő táp márkáját sajnos nem tudom, a doboza már nincs meg.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
0
0
0
0
Arnybiro avatar
gyenesmartin írta:
chrono02 írta:
Sziasztok!
M-Tech M27-06 420W erről a gépházról tudtok mondani valamit? mennyire jó választás?

kiegészíteném még ezzel: olyan gépházat keresek amiben van tápegység és nem drága, úgy 10 000 ft körüli árban!
Egy normális tápegység maga 10 000ft!

a mostani gépemhez van egy 480Wattos táp. az elég lenne az AMD Gamer géphez?

Szerk.: a chrono02 géphez mekkora tápot ajánlotok? ugyanis azt adom majd el ismerősömnek, és ha lehet abból a tápot megtartanám, akkor csak gépház kellene.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
chrono02 írta:
Sziasztok!
M-Tech M27-06 420W erről a gépházról tudtok mondani valamit? mennyire jó választás?

kiegészíteném még ezzel: olyan gépházat keresek amiben van tápegység és nem drága, úgy 10 000 ft körüli árban!
Egy normális tápegység maga 10 000ft!
0
0
0
0
no avatar
ilyen házam van GABA 8123d milyen méretű alaplapot tudok bele venni?
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Sziasztok!

0
0
0
0
gyenesmartin avatar
DoN_BeNCe22 írta:
kozonom, errol mi a velemenyetek? a mostani alkat reszeimmel jol futna ez a haz?http://www.pc x.hu/termek/thermaltake-vl80001w2zd-v3-fekete-haz-48428 *** kozott szo kozt ki kell torolni😀
Maradj annál a 3-nál. Azok közül is a Xigmatek a legjobb.
Esetleg Cooler Master 311.
0
0
0
0
DoN_BeNCe22 avatar
kozonom, errol mi a velemenyetek? a mostani alkat reszeimmel jol futna ez a haz?http://www.pc x.hu/termek/thermaltake-vl80001w2zd-v3-fekete-haz-48428 *** kozott szo kozt ki kell torolni😀
0
0
0
0
unknown user avatar
DoN_BeNCe22 írta:
Sziasztok! tudnátok egy jól szellőzö házat mondani? 10k korul

Thermaltake Commander MS-I
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
DoN_BeNCe22 írta:
Sharkoon Vaya
Xigmatek Asgard PRO
0
0
0
0
DoN_BeNCe22 avatar
0
0
0
0
Feki1991 avatar
Bershka írta:
Ennyi?😃

nameg van az I/O panelen egy USB3-mas kimenet... szal nem éri meg a felárat a Plus...
0
0
0
0
Feki1991 avatar
Bershka írta:
Cooler Master Elite 431 plus és a sima 431-es között mi a különbség?

a HDD dokkoló...
0
0
0
0
Bershka avatar
Cooler Master Elite 431 plus és a sima 431-es között mi a különbség?
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Domfoz írta:
Az Ultrazon nevezetű gépemhez milyen gépházat ajánlotok?
Xigmatek Asgard Pro meg hozzá egy 4pines hosszabbító.
0
0
0
0
Domfoz avatar
Az Ultrazon nevezetű gépemhez milyen gépházat ajánlotok?
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Szoszo írta:
A Zalman Z11-ben van alapból táp? Csak mert képeken úgy mutatják még a weboldalon is
Nincsen benne.
0
0
0
0
ChysaR avatar
Én ajánlom a Sharkoon T-28-as házat! Igaz nincs benne táp de nagyon atom!
0
0
0
0
no avatar
A Zalman Z11-ben van alapból táp? Csak mert képeken úgy mutatják még a weboldalon is
0
0
0
0
niteforce avatar
Nem sok van, nekem most 2 ugrik be ami talán érhet valamit, persze nem a legjobb az se, de mindenképpen jobb lehet mint egy codegen ház-táp
Cooler Master Elite 371
400 és 460W-os tápokkal kapható
0
0
0
0
no avatar
gyenesmartin írta:
Szoszo írta:
Létezik olyan gépház max 30-ért, amiben normális táp van (magyarul nem kell tápra külön költeni)?
Nem mindegy, hogy 30 vagy 20+10?

Nekem 13+13 lesz, ezt csak kíváncsiságból kérdeztem 😆
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Szoszo írta:
Létezik olyan gépház max 30-ért, amiben normális táp van (magyarul nem kell tápra külön költeni)?
Nem mindegy, hogy 30 vagy 20+10?
0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
no avatar
Kösz a segítséget mindenkinek 😀 A mostani TT V3 megérett a cserére.Igaz egy karc nincs rajta de valami komolyabbra, visszafogottabbra vágyom 😀
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
LobiDrg írta:
Sziasztok.Ti milyen gépházat ajánlanátok 20.000Ft-ig ?Olyan érdekelne amiben van kábel menedzsment.Én ezt néztem ki.
Corsair Carbide 300R
Még.: Bitfenix Raider. Vagy Xigmatek Midgard II.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok.Ti milyen gépházat ajánlanátok 20.000Ft-ig ?Olyan érdekelne amiben van kábel menedzsment.Én ezt néztem ki.
Corsair Carbide 300R
0
0
0
0
no avatar
Csaba77 írta:
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy hol lehet venni Cooler Master Stryker gépházat ?

CoolerMaster Storm Stryker néven keresd, nem találtam boltot, de ettől függetlenül lehet, hogy valahol kapható/rendelhető.

Arra azért készülj, bőven 50k+.😃
0
0
0
0
no avatar
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy hol lehet venni Cooler Master Stryker gépházat ?
0
0
0
0
Qkac01 avatar
gyenesmartin írta:
Qkac01 írta:
Üdv mindenkinek!

Gépházat szeretnék újítani! Kinéztem 3 kuckót ami szóba jöhet.
1:Cooler Master Elit 430
2:Thermaltake Commander MS-I
3:Bitnefix Shinobi Window

Szeretném a véleményeteket kérni róluk! Szellőzés,szerelhetőség,kábelmenedzsment,anyagminőség/mennyire stabil a gépház stb...

Külső csak másodlagos,belső a lényeges számomra!

Köszi a válaszokat előre is!
Inkább Xigmatek asgard pro vagy zalman z9. Ha nem fontos az előlapi usb3 akkor inkább a zalman. Ezeknek a legjobb a szellőzésük, meg a kábel elvezetésük. Jól lehet szerelni és elég erős anyagból készültek.
Merlinhardvernél be lehet olcsón szerezni.

Köszi! Megnézem ezeket is!

Várnék még véleményeket! :-)
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Qkac01 írta:
Üdv mindenkinek!

Szeretném a véleményeteket kérni róluk! Szellőzés,szerelhetőség,kábelmenedzsment,anyagminőség/mennyire stabil a gépház stb...

Inkább Xigmatek asgard pro vagy zalman z9. Ha nem fontos az előlapi usb3 akkor inkább a zalman. Ezeknek a legjobb a szellőzésük, meg a kábel elvezetésük. Jól lehet szerelni és elég erős anyagból készültek.
Merlinhardvernél be lehet olcsón szerezni.
0
0
0
0
Qkac01 avatar
Üdv mindenkinek!

0
0
0
0
Sanchez avatar
Nem marad benne a por, nem olyan kicsik a rácsok. Ha benne is maradna akkor nedves zsebkendővel, fülpiszkával ki tudom szedni.
0
0
0
0
PhantomVII avatar
Minden ízlés kérdése.De azért arra kíváncsi vagyok, Sanchez hogy takarítod az első ventidnél a porfogó rácsot?(vagy csak simán porszívó vagy pumpa?
0
0
0
0
niteforce avatar
akkor is marha ronda szerintem is.
A hűtés meg egy normál Cooler Masternél ami jól néz ki, az jobb.
Utálom az ilyen ocsmány házakat.
0
0
0
0
PhantomVII avatar
Sanchez írta:
Hát szerintem jó ocsmány. Ilyet még ingyen se használnék. 😆

Nem a külső a lényeg,hanem az ami benne van,és amit tud.Amúgy élőben szebb.A képen kicsit megvan nyújtva.
0
0
0
0
Sanchez avatar
Hát szerintem jó ocsmány. Ilyet még ingyen se használnék. 😆
0
0
0
0
PhantomVII avatar
Ha már más is megkérdezte akkor én is tudakozódok egy kicsit.
Ez a ház milyennek számít?
https://cdn.webshopapp.com/f/zzyl36/image.jpg
ADVANCE 8808GM GAMMA PC
0
0
0
0
no avatar
FreddyD írta:
de nem volt még melegedési problámám

Táp nem fog szólni, hogy melege van, majd a proci vga ram szól, ha tönkrement, ráadásul olyan feszültségingadozásaid lehetnek amit üröm lenne látni...😊 😆
0
0
0
0
FreddyD avatar
de nem volt még melegedési problámám
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció