Milyen gépházat vegyek?

Szerző: philips20, 2009. November 22., téma
Fórum » Asztali PC
kiváncsivagyok mit ajánlotok :d
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
gyenesmartin avatar
humerot írta:
néztem 3 gépházat melyiket ajánlanátok ???
BITFENIX Shinobi
CORSAIR Carbide Series 300R
ENERMAX ECA892BG-BL Fulmo
A Xigmatek Midgard II-őt.
0
0
0
0
humerot avatar
néztem 3 gépházat melyiket ajánlanátok ???
BITFENIX Shinobi
CORSAIR Carbide Series 300R
ENERMAX ECA892BG-BL Fulmo
0
0
0
0
Rulegends18 avatar
Sziasztok azt akarom megkérdezni hogy pl veszek egy corsair 300rt amit most kinéztem házat csak nem tudom hogy az FSP hexa 500W os tápomnak a kábelei elég hosszúak-e hogy hátul vezessem el a kábeleket aki tud segíteni ebben kérem segítsem előre is köszönöm 😃
0
0
0
0
humerot avatar
bele bár a tápban nem vagyok biztos
0
0
0
0
Domfoz avatar
Ultrazon gépem beleférne egy THERMALTAKE Armor 30 házba?
0
0
0
0
f150raptor avatar
ebbe a házba jók ezek a cumók ?? elférnek bele ?
0
0
0
0
no avatar
Rulegends18 írta:
Sziasztok Srácok lenne egy kérdésem már összeraktam aránylag jó gépet csak van egy nagyon csúnya gépházam egy alsótápos kb 10000FT-től kb 20000 FT-ig mit ajánlanátok nekem természetese nalsótápos és kábeleket hátul tudjam evezetni előre is köszönöm a segítségeteket 😃

Zalman Z5
NZXT Tempest 210
NZXT Tempest 410
Xigmatek Midgard II
0
0
0
0
Rulegends18 avatar
Sziasztok Srácok lenne egy kérdésem már összeraktam aránylag jó gépet csak van egy nagyon csúnya gépházam egy alsótápos kb 10000FT-től kb 20000 FT-ig mit ajánlanátok nekem természetese nalsótápos és kábeleket hátul tudjam evezetni előre is köszönöm a segítségeteket 😃
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Emberek!! Végre itt ál melettem az XDL Happy 31B csak nekem anyira furcsa mint ha a vga se férne bele. Meg anyira kicsinek tünik mint ha bele se menne az alaplap. Igaz nem nyulok hozzá most szétbarmolni a régiböl. De most akkor csak nekem tünik ilyan kicsinek? Vagy mi?
0
0
0
0
cseszka avatar
Synda Rebirth írta:
Osynho írta:
Ha nem bírná, nem árulnák 😀 Vannak nagyobb, nehezebb coolerek is 😀

A Ninja 3 kinézetben is odaver! 😉 Enyém:

https://kepkezelo.com/images/57fy8bccnrzvyt2y7.jpg

Pontosan, járt a házamban közel 2Kg-os szörny az sem törte ketté...4 felé törte.😂

Oda se neki,lett egy Quad lapod.😆😂
0
0
0
0
no avatar
Osynho írta:

Pontosan, járt a házamban közel 2Kg-os szörny az sem törte ketté...4 felé törte.😂
0
0
0
0
Osynho avatar

0
0
0
0
cseszka avatar
GAMER2 írta:
cseszka írta:
Az Arctic Cooling Freezer 13 Pro 1.05Kg suja brutál.Birja az alaplap?

Ha jól szereled fel, bírni fogja 😉

Nemakarok venni,csak meglepett h mien nehéz.Bár gondolom 6ékony is.
Nekem a TX 3 van,megvagyok vele elégedve,az én procim hüvösen tartja,bár nem is OC-om,mivel nem birja.
0
0
0
0
GAMER2 avatar
cseszka írta:

Ha jól szereled fel, bírni fogja 😉
0
0
0
0
cseszka avatar
0
0
0
0
no avatar
alex1997 írta:
o_O aha hogy vannak ilyenek is. Igy mingyárt más.

Ha mehet 13k-ért akkor: Scythe Ninja 3 Rev. B
Osynho ajánlatai is jók, Tx 3 árban verhetetlen.😀
0
0
0
0
The Emptiness avatar
o_O aha hogy vannak ilyenek is. Igy mingyárt más.
0
0
0
0
Osynho avatar
alex1997 írta:
Osynho írta:
Mármint komplett hűtésre gondolsz, feltételezem. Nem csak ventilátorra. Kevesebbért is kapni korrektet.

Igen igen arra gondolok bocs hogy nem igy fogalmaztam meg :-) Az alatt is lehet?? Hát én még 13 ért se láttam rendeset (legalábbis a d a r k c o m p.hu-n nem)

[LINK]
[LINK]
[LINK]
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
de az dark comp.hu nem darcomp.hu
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Osynho írta:
Mármint komplett hűtésre gondolsz, feltételezem. Nem csak ventilátorra. Kevesebbért is kapni korrektet.

Igen igen arra gondolok bocs hogy nem igy fogalmaztam meg :-) Az alatt is lehet?? Hát én még 13 ért se láttam rendeset (legalábbis a d a r k c o m p.hu-n nem)
0
0
0
0
Osynho avatar
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Superlompos írta:
alex1997 írta:
Hát mondom nekem caak ezér kell hogy ne porosod jon meg legyen benne rendes erős venti,hűtés meg tisztaság. mert márciusba nön 1 HD 7770 és ebbe a fehér kaka ala házba mégse rakhatom amibe semmi venti sincs meg porosodik (:

Csak attól félek hogy majd ha lesz benne új proci akkor nem fog belevérni az új tuningventilátora procira vízhűtést értelmeset meg 20 alatt nem lehet venni anyi pénzem meg nincs )': és nem is lesz de ez majd a jövö zenéje.

Felesleges a vízhűtés szerintem.

Szerintem is. 8magos FX-en meg I7 en kivül szerintem értelmetlen. Amugy szerintem 10-12 ezerért lehet venni rendes értelmes Proci ventit? AMD-re?
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
alex1997 írta:
Hát mondom nekem caak ezér kell hogy ne porosod jon meg legyen benne rendes erős venti,hűtés meg tisztaság. mert márciusba nön 1 HD 7770 és ebbe a fehér kaka ala házba mégse rakhatom amibe semmi venti sincs meg porosodik (:

Csak attól félek hogy majd ha lesz benne új proci akkor nem fog belevérni az új tuningventilátora procira vízhűtést értelmeset meg 20 alatt nem lehet venni anyi pénzem meg nincs )': és nem is lesz de ez majd a jövö zenéje.

Felesleges a vízhűtés szerintem.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
alex1997 írta:

Akkor vegyél Sharkoon Vaya-t.
[LINK]
0
0
0
0
The Emptiness avatar

0
0
0
0
cseszka avatar
Nincs mit.Jó kis ház az 😆L,attol vannak joval rosszabbak is...
0
0
0
0
The Emptiness avatar
cseszka írta:
Szerintem semmivel,söt porszürö nem is hiszem h van bennük,kivéve a TT V2.Ebben az árkategoriában nemigazánn találsz jó,vagy jobb házat.:-/

Oké kösz marad akkor az XDL csak enyit szerettem volna kösz mindent. (:
0
0
0
0
cseszka avatar
Szerintem semmivel,söt porszürö nem is hiszem h van bennük,kivéve a TT V2.Ebben az árkategoriában nemigazánn találsz jó,vagy jobb házat.😕
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Ó kösz de ezek mivel tudnak többet a HAPPY 31B től?

Ugye az ezt tudja
12 cm es venti elöl prszűrővel oldalt 8 cm es hátra 2 8 cm est lehet rakni Plexi olda lap
Más szerintem anyira nem lényeges oldalra a kábeleket el lehet dugdosni.
0
0
0
0
cseszka avatar
alex1997 írta:
Nekem nem válaszol senki 😳

[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
Mindhez van leirás,de még van a TT V2
[LINK]
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
alex1997 írta:

úgy tűnik😃 Házakhoz nem konyítok kicsit sem😀
0
0
0
0
The Emptiness avatar
0
0
0
0
Osynho avatar
Pl Fractal Design Arc Mini

Hopp, közben kaptál választ. 😀
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
looserking írta:
szasztok..
létezik olyan mATX ház (amibe nem megy ATX) amibe megy előre és hátra is venti alsó tápos év van hely 2 hdd nek meg 1 odd nek
design a lelke mindennek. jah és legyen is elől szellőző nyílás ne csak a vázon legyen hely neki 😃

AEROCOOL QS-202 Fekete
FRACTAL DESIGN Arc Mini
0
0
0
0
sisko avatar
Reincarnation írta:
az első gyári gyakorlatilag semmit nem ér legalábbis nekem olyan van ami alig forog épphogy hajtja a levegőt én is raktam egyet hátulra és alulra is ami ugye befelé fúj,
nem tudom esetleg a rakj egyet a plexilapra ami szintén befelé fúj mert az szerintem megoldja a problémádat😀

Igaz,az elsö 350-500 közt forog,a plexire szerelt meg szinte semmit sem ért,mert mint írtam,a vga alá fújt,és fölötte van meleg,kipróbáltam,de nem volt jó.(12cm-s,1200rpm-s ventivel).
0
0
0
0
no avatar
az első gyári gyakorlatilag semmit nem ér legalábbis nekem olyan van ami alig forog épphogy hajtja a levegőt én is raktam egyet hátulra és alulra is ami ugye befelé fúj,
nem tudom esetleg a rakj egyet a plexilapra ami szintén befelé fúj mert az szerintem megoldja a problémádat😀
0
0
0
0
sisko avatar
Nekem is K 350-em van,felemás érzéseim vannak vele : tényleg mehet bele 4 venti,(nekem elöl a gyári és hátul fönt egy 12 cm-s van)DE ! :a plexin lévő a vga-ra és alá fuj,a vga-m eleve hűvös,a felső meg a ház kb. közepén,és a ház tetején hátul igencsak felmelegszik,hiába a venti.
A lényeg(nálam legalábbis) : minden,ami a vga alatt van,az hűvös marad(pl a hdd-k(max 40°c,az SSD állandóan 30°c),de ami fölötte van,az bizony eléggé melegszik,a proci gyári coolerrel 75-77°c-ig ment(és süvített 😆😉,a déli híd meg 66-67°c,és ezen a ventik sem segítettek a rossz elrendezés miatt.Most azon vagyok,hogy perforálom a plexit a procival szemben,illetve cseréltem coolert,azzal már "csak" 62-64°c a proci 😎
0
0
0
0
no avatar
nekem is elite k350em olyan az ára amilyen szerintem ennyiért jo az alaplai tálca tényleg vékony de engem ez nem zavart a minimális cabal mangment is van a 24pines csatit is betudta préselni😀 a szellőzéssel vitatkoznék 4db 10cm ventilátort lehet bele szerelni, szóval 10E szerintem tökéletes.
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Sziasztok gyors kérdés.
XDL Happy 31B szerű házaz (nem muszáj hogy világitson a venti) tudtok mondanu max de ténleg max 8000 ft ig. Ugye ez az XDL anyit tud hogy elöl 12cm es venti hátul 2 egy oldalt 8 cm es berakhato elöl porszűrö a ventinél felső táp a kábeleket oldalt le lehet rejteni. Ha tudtok hasonlot ezekt tudja. Kösz előre is. Üdv Alex.
0
0
0
0
no avatar
hector maio írta:
Superlompos írta:
cooler master elite knight 350

Ez is jó ház, kb. 11k.

https://www.expert.hu/images/cikkek/COOLERMASTER/RCK350KWN2EN.jpg

Ennyi pénzért tényleg nagyon jó alsó tápos ház

Barátomnak van ilyen, iszonyat gagyi anyagból van. + vékony is. A szellőzés se jó. 12-ért inkább Xigmatek Asgard Pro, nekem is ilyen van, csak nem árt, ha valami hosszabb kábelű tápot vesz az ember, mert akkor a kábelek elrejtése ház mögött felejtős. Nekem XFX Core 450W 80+ Bronze van, és én is így jártam vele.
0
0
0
0
akos40 avatar
Modecom házakról vélemények? 😃
0
0
0
0
Warrior1001HD avatar
ahol én venném a gépet ott 8,661
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
De az a venti csak illusztráció, mert sajnos nem adnak hozzá LED-es ventit. Pedig a gyártó oldalán azt írják, hogy az jár hozzá. Plexi az oldala a háznak. Nekem is ilyen gépházam van.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Warrior1001HD írta:
öö CM háznak mi világít az elején venti?
van e plexis változat?
Igen venti. És ahogy a képen látom az oldalán az plexi.
0
0
0
0
Warrior1001HD avatar
öö CM háznak mi világít az elején venti?
van e plexis változat?
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Igen nagyon jó, csak kár, hogy a piros ventit nem adják hozzá. Helyette egy sima feketét adnak.
0
0
0
0
Adam996 avatar
Superlompos írta:

Ez is jó ház, kb. 11k.

Ennyi pénzért tényleg nagyon jó alsó tápos ház
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
gyenesmartin írta:
TaylorXIII írta:
egyik felhasználó kommentje elég sokatmondó. Gyenge minőség de jó a szellőzése😃 http://i pon.hu/webshop/product/m_tech_vs04a_blue__18/185652

őszintén szólva én az M-tech weboldalát sem találtam még meg soha pedig már vagy 3-4szer neki fogtam de 10 perc után feladtam mindig és most is😃
Talán ez az oldaluk
[LINK]

Szóval ezl enne az😃 De látom itt sincs az a ház amiről szó van😃 Szóval elég érdekes😃
0
0
0
0
NTSC Jani avatar

Ez is jó ház, kb. 11k.

0
0
0
0
gyenesmartin avatar
TaylorXIII írta:
egyik felhasználó kommentje elég sokatmondó. Gyenge minőség de jó a szellőzése😃 http://i pon.hu/webshop/product/m_tech_vs04a_blue__18/185652

őszintén szólva én az M-tech weboldalát sem találtam még meg soha pedig már vagy 3-4szer neki fogtam de 10 perc után feladtam mindig és most is😃
Talán ez az oldaluk
[LINK]
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció