Videokártya
Videokártya adok-veszek-cserélek téma
Kövessétek az alábbi formát:
-Pontos Márka, típus
-Irányár
-Helység
-Elérhetőség
A más hirdető oldalra mutató linket tartalmazó hozzászólást töröljük!
Kövessétek az alábbi formát:
-Pontos Márka, típus
-Irányár
-Helység
-Elérhetőség
A más hirdető oldalra mutató linket tartalmazó hozzászólást töröljük!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Eladó Sapphire HD7970 3GB, 1 hónapos, 2év garos, hibátlan, hiánytalan!
Eladás oka: nincs időm játszani, ha lesz akkor az a Diablo 3 lesz ahhoz meg felesleges! 😀
Ár: 125-130, infóért írj nyugodtan üzenetet vagy hívj!
tel: 30/269-2815
Jó hamar eladod!😲 És milyet tervezel helyette?😃
Max gtx560/hd6870, épp csak Diablo 3-ra kell, most más terveim vannak, nem lesz időm nagyon játszani, ezért is adom el! 😀
86E ft
[LINK]
Eladó Sapphire HD7970 3GB, 1 hónapos, 2év garos, hibátlan, hiánytalan!
Eladás oka: nincs időm játszani, ha lesz akkor az a Diablo 3 lesz ahhoz meg felesleges! 😀
Jó hamar eladod!😲 És milyet tervezel helyette?😃
Cserébe főként másik videokártya érdekelne vagy fejhallgató.
A termék Kecskeméten van, de postázásba is belemegyek.
A terméket itt is hirdetem:
http://szamitastechnika.vatera.hu/pc_asztali_szamitogep_alkatresz/videokartya/gigabyte/ati_radeon_hd3870_ingyen_posta_csere_is_1569447305.html
Eladóvá vált a GIGABYTE Radeon HD6970 OC2 2GB videókártyám. Fél éves kb (2011.09.23), mikor vettem 3 év garanciát adtak rá. Hűtése nagyon halk, hallani még terhelés alatt is alig lehet, ráadásul elég hűvös, 65C-ig melegszik. Minden megvan hozzá, eredeti dobozában adom minden tartozékával.
Átvételi módok:
-Személyes átvétel
-Posta, előreutalás esetén (postai utánvét nincs!) Amint megérkezik a pénz, /amiről sms-t kapok/ adom is fel a kártyát.
Ár: 64999Ft + postaköltség, kicsi alku belefér 😀
És a végére pár kép:
Szép darab 😀 Jól jár akié lesz 😀
Eladóvá vált a GIGABYTE Radeon HD6970 OC2 2GB videókártyám. Fél éves kb (2011.09.23), mikor vettem 3 év garanciát adtak rá. Hűtése nagyon halk, hallani még terhelés alatt is alig lehet, ráadásul elég hűvös, 65C-ig melegszik. Minden megvan hozzá, eredeti dobozában adom minden tartozékával.
Átvételi módok:
-Személyes átvétel
-Posta, előreutalás esetén (postai utánvét nincs!) Amint megérkezik a pénz, /amiről sms-t kapok/ adom is fel a kártyát.
Ár: 64999Ft + postaköltség, kicsi alku belefér 😀
És a végére pár kép:
becsikozott a 8800 GT-m
kell vkinek?
Ja,nem volna rossz 😃 Mennyiért?
Megjöttél sütő világbajnok?😂
😆 Ha olcsón van,mindig elfér egy ilyen darab 😃
😃Akkor ebben teljesen egyetértünk.😀 De azért én is kíváncsi vagyok hogy mennyiért adná😜
Majd kiderül,remélem jó olcsón 😆
becsikozott a 8800 GT-m
kell vkinek?
😃Akkor ebben teljesen egyetértünk.😀 De azért én is kíváncsi vagyok hogy mennyiért adná😜
becsikozott a 8800 GT-m
kell vkinek?
becsikozott a 8800 GT-m
kell vkinek?
becsikozott a 8800 GT-m
kell vkinek?
becsikozott a 8800 GT-m
kell vkinek?
Szia! Próbáld meg megsütni ez általában segíteni szokott rajtuk.Erről a sütésről bővebben itt olvashatsz:[LINK] A nitrohígító nem olyan fontos😜
becsikozott a 8800 GT-m
kell vkinek?
AGP vagy PCIE? és mennyiért?
kell vkinek?
ott a képen az a enyém de talán pci e igaz
Egy a gond ,hogy ha AGP-s is azt írtad,hogy szlovákiában élők írjanak mert szovákiában élsz én meg Debrecenben. Ezért valószínűleg nem jön össze ha meg PCI E akkor meg végkép nem fog összejönni. Azért köszi!
nekem van radeon x1600 256 mbos asziszem agps
az PCI-e már ha az az amit az előbb linkeltél.
Hali! Van egy 8800GTS em és 59 fok os áltlagba ha nem játszok de baja nincs működik rendesen csak nem tom hogy jó hőmérséklet e ez?
Szia! Annyit megtennél hogy letöltöd a furmarkot és megnézed hogy ott mekkora a hőfoka? Előre is köszönöm.😀
Hali! Van egy 8800GTS em és 59 fok os áltlagba ha nem játszok de baja nincs működik rendesen csak nem tom hogy jó hőmérséklet e ez?
Szia! Annyit megtennél hogy letöltöd a furmarkot és megnézed hogy ott mekkora a hőfoka? Előre is köszönöm.😀
Műszaki adatok:
Grafikus vezérlő AMD Radeon HD 6770
Buszszabvány PCI Express 2.1
Videomemória GDDR5 1GB
Vezérlő órajele 850 MHz
Memória órajele 4000 MHz ( 1000 MHz GDDR5 )
RAMDAC 400 MHz
Memóriaillesztő 128 bites
Felbontás D-Sub max. felbontás: 2048x1536
DVI max. felbontás: 2560x1600
Csatoló D-Sub kimenet : 1 db
DVI kimenet: 1 db , 1 db (via HDMI to DVI adaptor x 1)
HDMI kimenet: 1 db
HDCP-támogatás: van
Tartozékok 1 db HDMI-DVI adaptor
1 db tápkábel
Szoftver ASUS Utilities & Driver
ASUS funkciók DirectCU sorozat
Jelenleg a videokártya ára az oldalon 29 026 Ft
Irányár: 19 000 Ft
Amennyiben felkeltette valakinek az érdeklődését írjon bátran egy PŰ-t
Békés megyében/Szegeden tudom átvenni, de postával se gond.
Ajánlatokat privátban várok
Több infó: [LINK]
Ha valakit érdekel akkor küldhet PÜ-t vagy írhat a tomy08@windowslive.com email címemre! 😃
Eladó az Aktív Asztalim-nál szereplő VGA-m!
Sapphire HD 4890 Vapor-X 2GB OC
Gyári hűtője és az AC Twin Turbo Pro hűtő is jár hozzá!
A kártya nem garis és tartozékai sincsenek, az AC hűtő garis és doboza, tartozékai megvannak!
Kerepesen, Budapesten megtekinthető, kipróbálható. 3 nap próbagarit adok rá!
Ára: 33eFT, ami alkuképes, épeszű kereteken belül természetesen!
otfarkas@hotmail.com-on elértek, vagy itt is küldhettek üzenetet!
na akkor 1 rúgóra jár az agyunk, 1x találkozzunk és verjünk szét valamit
Oké..Elviszem fél házat..majd a Tescoban zúzunk 😉
niteforce: milyen ötletes vagy 😃
35k? 😕 a bilibe még nem ért bele a kezed királylány? 😀😉 18-20k-t ér kb.
te hol élsz legolcsóbb amit láttam 32 vol
amúgy is itt kérdeztem azt mondtátok hogy 35-40 et ér ez a kártya
De kül nem hiszem el hogy szétverted..nem is tudom miért rágódok ezen .. 😃
Tegnap kaptam egy GTX 480-at..de nem bírta a tápom és szétvertem..Azt mondták 600W-s táptól kisebbre ne kössem..Akkor álljon itt a szekrénybe....Hülyeség lett volna..
amúgy meg tökmásról beszélünk de mind1 nekem már itt rohadt 1 éve az a 4870 es, és semmire nem volt használva, és senkinek nem is kellet ezért inkább a magam és haverom szórakoztatására használtam fel
Téged megcsapott a szél?
Te írtad hogy szétverted...
volt hogy nem vittek el egy 4870 et és végül inkább szétcsaptam, jó az feszültség levezetésnek, nem szeretem ha rajtam ragadnak
te tényleg nem érted úgye ? én arra mondtam hogy másról beszélünk hogy te azért verted szét a gtx460 adat mert nem bírta a tápod, gondolom fasságbol írtad, de én nem ilyen okból vertem szét
Nem faxságból....igaz..Minden nap szétverek valamit..Ma egy 24-es LG monitort vertem szét..Nem jött be 😉 Jó levezetni rajta a feszültséget..
Tegnap kaptam egy GTX 480-at..de nem bírta a tápom és szétvertem..Azt mondták 600W-s táptól kisebbre ne kössem..Akkor álljon itt a szekrénybe....Hülyeség lett volna..
amúgy meg tökmásról beszélünk de mind1 nekem már itt rohadt 1 éve az a 4870 es, és semmire nem volt használva, és senkinek nem is kellet ezért inkább a magam és haverom szórakoztatására használtam fel
Téged megcsapott a szél?
volt hogy nem vittek el egy 4870 et és végül inkább szétcsaptam, jó az feszültség levezetésnek, nem szeretem ha rajtam ragadnak
te tényleg nem érted úgye ? én arra mondtam hogy másról beszélünk hogy te azért verted szét a gtx460 adat mert nem bírta a tápod, gondolom fasságbol írtad, de én nem ilyen okból vertem szét
Téged megcsapott a szél?
miért mit csináljak vele ? volt már hogy telot is vertem szét ma is szétkaptam egy régi samsungot
Komolyan? Embert még nem kaptál szét? 😂
Csinálhatnál videót,milyen agyhalott fintával vagdalódzol a Grafikus kártyáidon..vagy akár min.
van itt minden satu, kalapács, ami csak kell, telóról dobok majd fel képet nagyon jó lett
miért mit csináljak vele ? volt már hogy telot is vertem szét ma is szétkaptam egy régi samsungot
Komolyan? Embert még nem kaptál szét? 😂
Csinálhatnál videót,milyen agyhalott fintával vagdalódzol a Grafikus kártyáidon..vagy akár min.
pedig már a legolcsóbban vannak 15-17K körül.
hátt akkor elég szar hogy egy 1 éves kari ami 67 ezer volt, lecsökken 20 ezerre nem éppen értékálló a cucc
de amúgy most hardver aprón be írtam rajtam kívül még 1 ember hirdeti és ö meg 40 ért
áá jobb móka szétverni
Ennyi erővel ingyen nekemadhattad volna max a postát fizettem volna ki 😆